Αρχική » » Κεφαλογιάννης προς αγρότες "επί ΠΑΣΟΚ γίνατε κότες"

Κεφαλογιάννης προς αγρότες "επί ΠΑΣΟΚ γίνατε κότες"

Πανικός επικράτησε στα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης κατά τη διάρκεια συνάντησης του υπουργου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Κώστα Σκανδαλίδη με τους επικεφαλής των ΕΑΣ και της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων.
Παρών ήταν και ο βουλευτής της ΝΔ, Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο οποίος...
στράφηκε ευθέως κατά των αγροτών, και μάλιστα, με βαρείς χαρακτηρισμούς!
"Τώρα κάνετε τις κότες, ενώ επί ΝΔ κατεβάζατε τα τρακτέρ στο λιμάνι του Πειραιά" - είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κεφαλογιάννης, προκαλώντας την οργή των αγροτών. Όσες φορές, όμως, κι αν τον προέτρεψαν να ανακαλέσει, εκείνος δεν "πήρε πίσω" τα λόγια του!
Οι αγρότες βγήκαν εκτός εαυτού, ακολούθησε ένας έντονος διάλογος μεταξύ του γραμματέα της ΠΑΣΝΗ Γ. Ντισπυράκη και του Μ. Κεφαλογιάννη, ενώ το ρόλο ... του ειρηνοποιού ανέλαβε ο Κ. Σκανδαλίδης



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger