Αρχική » , , , , , » Το «σταύρωμα» του Καμμένου

Το «σταύρωμα» του Καμμένου


Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ Εθνικής Άμυνας Π. Καμμένος «σταυρώνει» τα ελληνικά F-16, λίγο πριν απογειωθούν για να αναχαιτίσουν τα τουρκικά μαχητικά.

Δεν προλαβαίνει να ξεμυτίσει στο Αιγαίο ο Π. Καμμένος και τουρκικά μαχητικά, άλλοτε οπλισμένα κι άλλοτε όχι, σπεύ­δουν να τον... προϋπαντήσουν. Έτσι και χθες, με το που ο υπουργός Άμυνας προσγειώνεται στην προκεχωρημένη αεροπορική βάση της Σκύρου, στο FIR Αθηνών μεταξύ Λήμνου και Λέσβου εμφανίζονται απροειδοποίητα τέσσερα τουρκικά F-16! Παρουσία του υπουργού Άμυνας, δύο ελληνικά F-16 ξεκινούν τη διαδικασία απογείωσης. Ο Πάνος Καμμένος τα «σταυρώνει» και φεύγουν προς αναχαίτιση των τουρκικών μαχητικών. Η τουρκική αεροπορική πρόκληση συνεχίστηκε μέ­χρι αργά το απόγευμα.

(ΕΘΝΟΣ-22/12/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger