Αρχική » » ΕΠΙΑΣΕ ΠΑΤΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 'Η ΝΟΒΑΡΤΙΣ-ΣΚΟΠΙΑΝΟ 1-0

ΕΠΙΑΣΕ ΠΑΤΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 'Η ΝΟΒΑΡΤΙΣ-ΣΚΟΠΙΑΝΟ 1-0


Ποιοι καθιστούν τον Άδωνι, νέο Άκη;

Την ώρα που ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, ετοιμάζει τις βαλίτσες του για τις Βρυξέλλες, με σκοπό να συντάξει τη συμφωνία με τον Σκοπιανό ομόλογό του για την ονομασία των Σκοπίων, στο εσωτερικό τής χώρας γίνεται το απόλυτο ξεκατίνιασμα μεταξύ κυβέρνησης, αντιπολίτευσης και του πολιτικού κόσμου. Εύκολα ξεχάστηκε το μεγάλο εθνικό μας θέμα και τη θέση του πήραν τα σκάνδαλα, το ξεκαθάρισμα λογαριασμών, η μικροπολιτική και βέβαια η προετοιμασία της κυβέρνησης των μπολσεβίκων κατσαπλιάδων και των δωσίλογων συνεργατών τους για τις επερχόμενες εκλογές.

Τα λέγαμε αλλά έκλειναν τα μάτια

Το σκάνδαλο της Νοβάρτις ήταν αναμενόμενο και το είχαμε προαναγγείλει τουλάχιστον έναν χρόνο πριν. Το σκάνδαλο αυτό καταδεικνύει ωμά την μπόχα και τη δυσοσμία τού πολιτικού κλεφτο-συστήματος και φέρνει πολλές ανακατατάξεις και ξεκαθαρίσματα λογαριασμών, μέσα και έξω από τα κόμματα. Τρανό παράδειγμα οι επιθέσεις που δέχεται ο Άδωνις Γεωργιάδης, αντιπρόεδρος της ΝΔ σήμερα, από στελέχη και βουλευτές τού ίδιου του κόμματός του. Μετά την Κατερίνα Παπακώστα, που είχε ζητήσει την απομάκρυνση του αντιπροέδρου από τη θεσμική του θέση, μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση του ΚΕΕΛΓΙΝΟ, και διαγράφηκε, ήρθε ο καραμανλικός βουλευτής Γιώργος Βλάχος να ζητήσει και αυτός το ίδιο. Μέχρι στιγμής, πάντως, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προφανώς φοβούμενος μην ξεφύγει η κατάσταση στο κόμμα, διέγραψε όσους επιτέθηκαν στον αντιπρόεδρό του και ήταν βολικοί, ενώ για τον Γιώργο Βλάχο έκανε πως δεν το άκουσε, μέχρι στιγμής τουλάχιστον.

Μέχρι να ανοίξουν οι κάλπες

Από εδώ και πέρα, και μέχρι να ανοίξουν οι κάλπες, έχουμε να δούμε και να ακούσουμε πολλά. Όλα τα άπλυτα στις σχέσεις, αλλά και τις συνεργασίες πάλαι ποτέ κολλητών πολιτικών προσώπων, δημοσιογράφων και επιχειρηματιών, θα βγαίνουν καθημερινά στη φόρα, για να καταλάβει καλά η τσακισμένη και απελπισμένη ελληνική κοινωνία τι ψήφιζε και ποιους έβαζε στη Βουλή μέχρι τώρα. Λαμόγια του κερατά, αδίστακτοι πολιτικοί εγκληματίες, ψεύτες, απατεώνες, ρουφιάνοι τον κυβερνούσαν, τον κυβερνούν και θα συνεχίσουν να τον κυβερνούν αν δεν βάλει μυαλό ο Έλληνας, δεν συνέλθει και δεν αφήσει κατά μέρος και ο ίδιος τις κουτοπονηριές και τα προσωπικά του ρουσφέτια. Και ενώ ο εθνικά επικίνδυνος Νίκος Κοτζιάς, με τον αρχηγό του και πρωθυπουργό τής χώρας, ετοιμάζεται να παραχωρήσει χωρίς κανέναν δισταγμό το όνομα της Μακεδονίας με έναν γεωγραφικό προσδιορισμό στους Σκοπιανούς, με εντολή των Αμερικανών, τα εδώ λαμόγια του σάπιου πολιτικού συστήματος έχουν επιδοθεί σε κυνήγι μαγισσών και ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν σίγουρο ότι θα κάνει τα πάντα για να τελειώσει με τους πολιτικούς του αντιπάλους και να συνεχίσει να κυβερνάει με αυτόν τον τυχοδιωκτικό τρόπο τη χώρα. Δεν θα διστάσει τώρα, προκειμένου να μην δυσαρεστήσει τους καλούς τους φίλους από την άλλη μεριά τού Ατλαντικού, να παραδώσει και το όνομα της Μακεδονίας, να εξοντώσει όποιον βρεθεί εμπόδιο στον δρόμο του αλλά και να προετοιμάσει το έδαφος για τις εκλογές, που σε λίγο έρχονται.

Εκτός εαυτού

Από την άλλη, ο Άδωνις Γεωργιάδης δείχνει για πρώτη φορά στην πολιτική του σταδιοδρομία εκτός εαυτού. Προφανώς και τον έχει πειράξει αυτή η ρετσινιά που προσπαθούν να του κολλήσουν. Δεν είναι λίγο να σε εξομοιώνουν με τον Άκη Τσοχατζόπουλο, είναι πολύ βαρύ να σου κολλάνε το παρατσούκλι μιζαδόρος, χωρίς να έχει αποδειχτεί από πουθενά ότι είσαι, αλλά από την άλλη οφείλει να κρατήσει σοβαρή στάση, όχι απολογούμενου και συνεχώς επιτιθέμενου. Δεν οδηγούν σε τίποτα οι απειλές τύπου ''θα τους λιώσω'', «θα βάλω φυλακή την εισαγγελέα και τους συμμορίτες», κατά τον Ανδρέα Λοβέρδο και επειδή είναι ίσως ο εξυπνότερος, και με διαφορά, βουλευτής τού κοινοβουλίου σήμερα (ο Άδωνις),δεν είναι η καλύτερη λύση να επιτίθεται σε δημοσιογράφους -γενικά- που δεν του φταίνε σε τίποτα, αλλά απλώς κάνουν τη δουλειά τους. Ας περιοριστεί σε αυτούς οι οποίοι είναι πολιτικοί του αντίπαλοι και αποδεδειγμένα επιθυμούν την εξόντωσή του. Η αλήθεια είναι πάντως ότι οι επιθέσεις που δέχεται από το εσωτερικό τού κόμματός του, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, απέχουν πολύ από τις θέσεις του συνόλου των βουλευτών και στελεχών τής γαλάζιας παράταξης, όπως αυτοί αντιμετωπίζουν τον Αντώνη Σαμαρά και τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους στο σκάνδαλο, πρώην υπουργούς. Η υπόθεση της φαρμακοβιομηχανίας Νοβάρτις δεν είναι μόνο ελληνικό ζήτημα. Είναι πρωτίστως παγκόσμιο και δείχνει τη σαπίλα των πολιτικών απέναντι στο χρήμα και τη χλιδή. Στην πατρίδα μας στοίχισε τρία μνημόνια μέχρι τώρα, απώλεια της εθνικής κυριαρχίας, πάνω από 300 δισ. ευρώ νέα δάνεια στις πλάτες των πολιτών και πολλές αυτοκτονίες ή θανάτους χθεσινών νοικοκυραίων. Ας συνέλθουμε, ας μην πυροβολούμε τη Δικαιοσύνη και ας αποφασίσουμε όλοι για την κάθαρση του πολιτικού συστήματος, που έπιασε πλέον πάτο. 

(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-12/02/2018)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.














0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger