Αρχική » » Μετά το στραπάτσο στα Ίμια, ο Τσίπρας συγχαίρει τους λιμενικούς για την ψυχραιμία τους

Μετά το στραπάτσο στα Ίμια, ο Τσίπρας συγχαίρει τους λιμενικούς για την ψυχραιμία τους


Τους έδωσε και συγχαρητήρια! Ο λόγος για τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος συνέχαρη τα μέλη του πληρώματος του πλοίου του Λιμενικού «Γαύδος», μετά το στραπάτσο στα Ίμια.

«Δείξατε ψυχραιμία και η ψυχραιμία είναι γενναιότητα», είπε ο πρωθυπουργός στο πλήρωμα του πλοί­ου, το οποίο ενεπλάκη τα μεσάνυχτα της Δευτέρας και αποτέλεσε στόχο της τουρκικής ακτοφυλακής στα Ίμια. «Βέ­βαια, ο ρόλος σας δεν είναι αποτρεπτικός. Αποτρεπτικός είναι ο ρόλος των Ενόπλων Δυνάμεων. Εσείς φυλάσσετε τα ευρωπαϊκά σύνορα με επαγγελματισμό, ψυχραι­μία και νηφαλιότητα», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός, κατά την επίσκεψή του υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, όπου και παρευρέθηκαν οι λιμενικοί. Αλήθεια, τι πήγαν να κά­νουν; Να συνδράμουν στην ημέρα ντροπής τού Λιμενικού Σώματος με την παρουσία τους; Ο πλωτάρ­χης κυβερνήτης του «Γαύδος» δήλωσε μάλιστα ότι «ήταν μια ημέ­ρα με μεγάλη ένταση εκ του αποτελέ­σματος όλα πήγαν καλά». Τι ακριβώς πήγε καλά; Τα αποτελέσματα τα βλέπου­με τώρα, που δεν μπορούμε να δούμε ούτε από κιάλια τα Ίμια, αφού οι Τούρκοι δηλώνουν πλέον ανοιχτά ότι τα Ίμια είναι δικά τους! 

Αξίζει να αναφέρουμε βέβαια και τα χαχανητά τού πρωθυπουργού, ενώ μιλού­σε με τα μέλη τού πληρώματος του «Γαύδος», τα οποία καθ’ όλη τη διάρκεια της συνάντησης διατήρησαν τη σοβαρότητά τους. Έχουμε γράψει βέβαια ότι ο πρωθυ­πουργός δεν πρέπει να στέκει και πολύ στα καλά του και γι’ αυτό έχει μόνιμα ένα χαμόγε­λο «εγκεφαλικού» στα χείλη του, είτε πάει σε γάμο είτε πάει σε κηδεία. Πολλοί ειδικοί βέβαια αλλά μέχρι και ξένα δημοσιεύματα έχουν ασχο­ληθεί με το «φαινόμενο» Τσίπρα, του οποίου η συμπεριφορά ποτέ δεν συνάδει με τη σοβαρότη­τα της κάθε κατάστασης που πρέπει να αντιμετω­πίσει. Ντροπή σε όλους, που μας κάνουν να ζούμε ξανά τις μέρες του 1996!

(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-16/02/2018)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger