Αρχική » » Τελικά, είναι μακέτο τούτο το έργο!

Τελικά, είναι μακέτο τούτο το έργο!


Αριστερή πρωτοπορία: εκδοτήρια εισιτηρίων εκτυπωμένα σε μουσαμάδες σε σταθμό μετρό που δεν λειτουργεί, αλλά εγκαινιάζεται με πολλά ταρατατζούμ!

Από τον
Παναγιώτη Λιάκο 

Και εκεί που λες «δεν είναι δυνατόν, αποκλείεται να αποπειραθούν κάτι τέτοιο», σε διαψεύδουν. Φτάνουν το δούλεμα σε άλλα επίπεδα θρασύτητος, εκεί που δεν τόλμησε να πάει κανείς! Ο Αλέξης Τσίπρας όντως είναι ο φυσικός διάδοχος και νόμιμος κληρονόμος του Ανδρέα Παπανδρέου στο κλειστό επάγγελμα του πολιτικού ταχυδακτυλουργού. Ο Ανδρέας έβγαζε από το καπέλο σοσιαλισμό και εξαφάνισε τα κρατικά αποθέματα, την αξιοκρατία και τον ελληνικό πολιτισμό (κατάργηση πολυτονικού, κιτς, σκυλάδικα, πρασινοφρουροί) κι ο Αλέξης Τσίπρας έβγαλε από το καπέλο «αντίσταση» στη Μέρκελ, «κατάργηση» του ΕΝΦΙΑ και αύξηση του βασικού μισθού για να εξαφανίσει ολόκληρο το ελληνικό έθνος. Ναι, ο Αντρέας και ο Αλέξης είναι συγγενείς πρώτου βαθμού στην πολιτική εξαπάτηση και, άλλωστε, οι συριζαίοι δεν το κρύβουν. 

Μέσα σε έναν μήνα, περίπου, έχουν ανακοινώσει ίδρυση… διαστημικής υπηρεσίας σε μια χώρα όπου έχουμε δει περιπολικό με μαύρες σακούλες* στη θέση σπασμένου παρμπρίζ και εγκαινιάζουν μετρό στη Θεσσαλονίκη, όταν όλες οι εικόνες στο εργοτάξιο του σταθμού (που δεν λειτουργεί) κραυγάζουν ότι πρόκειται για καραγιαπί. 

Το κίνητρό τους, δε, είναι πολύ πιο δυσοίωνο από την ίδια την πράξη: θεωρούν ότι η κατάσταση εδώ είναι σκέτο κουτορνιθιστάν και το πόπολο θα καταπιεί αμάσητη την πρόδηλη παπάτζα!

Η κομματική ιαχή «είναι μακέτο τούτο το έργο», που φώναζε ο Κώστας Σημίτης, πολιτικός προϊστάμενος των Γιάννων, των Ακηδων, των Τσουκάτων και των Μαντέληδων, σήμερα παραμένει όχι μόνο επίκαιρη, αλλά κυρίαρχη. Το άκουσμά της καλύπτει όλους τους άλλους ήχους της χρεοκοπημένης ζούγκλας μας. Είθε ο Κύριος να βοηθήσει μια μέρα να πάψουμε να βλέπουμε και ν’ ακούμε τέτοια, και να αποκτήσουμε πολιτική σκηνή της προκοπής.

* Στη μικρή φωτογραφία βλέπετε το περιπολικό με τις κομψότατες μαύρες σακούλες (τελευταία λέξη της μόδας) και τη μονωτική ταινία στη θέση του σπασμένου παρμπρίζ. Η φωτό ελήφθη στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας, στο ρεύμα προς Λαμία, στις 9.00 το πρωί της 16ης Μαρτίου 2017 από οδηγό, η οποία την ανάρτησε στον λογαριασμό της στο facebook.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΚΟΣ
(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-02/1/2019)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger