Αρχική » » Έχουμε μπλέξει άσχημα!

Έχουμε μπλέξει άσχημα!












Η χρονιά που έχει ξεκινήσει, εδώ και λίγες ώρες, θα αποδειχθεί ίσως η κρισιμότερη της σύγχρονης ιστορίας για την ύπαρξη της εδαφικής ακεραιότητας της πατρίδας μας!

Θα αρχίσω το 2019 με 3 ερωτήσεις προς όλους εσάς και με μία ερώτηση προς οποιονδήποτε πολιτικό είναι ικανός να μου την απαντήσει.

Γεγονός: Όποιο κράτος θέλει να μετονομάσει μια γεωγραφική του περιοχή ή το σύνολο της χώρας του, αυτό είναι αναφαίρετο δικαίωμα του. Επί παραδείγματι, υπάρχουν αναρίθ­μητες πόλεις στο εξωτερικό με ελληνικές ή άλλες ονομασίες, όπως Αθήνα, Αλεξάνδρεια, Σαντορίνη... Νέα Υόρκη, Νέα Αγγλία, Νέα Ελ­βετία, κ.λπ.

Γιατί λοιπόν οι Σκοπιανοί (καθοδηγούμενοι από τις γνωστές σκοτεινές δυνάμεις τύπου Σόρος) ζητούν τη συναίνεσή μας για τη μετονομασία τους; Γιατί εμείς ντε και καλά πρέπει να ενδιαφερθούμε ή ακόμα χειρότερα και να συναινέσουμε σε αυτό; Γιατί δεν αδιαφορού­με παντελώς στο τι θέλει να κάνει το κρατίδιο των Σκοπιών; Όταν οι Αμερικανοί ονόμασαν Νέα Υόρκη τη σημερινή λουτρόπολή τους, άλλαξε κάτι στην Αγγλία και την περήφανη Υόρκη τους; Όταν εμείς έχουμε τη Νέα Σμύρνη, μπας και διεκδικούμε κάτι από την Τουρκία, στην οποία ανήκει η Σμύρνη (Izmir);

Καθίσταται σαφές ότι παίζονται σατανικά παιγνίδια σε βάρος του έθνους μας. Και το πολιτικό κοινοβουλευτικό προσωπικό συναινεί πλήρως σε αυτά. Δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να είμαστε μπλεγμένοι στην ηλιθιότητα των Σκοπίων. Η Μακεδονία είναι ελληνική. Τα Σκόπια ήταν κατακτημένη περιοχή τής αρχαίας ελληνικής Μακεδονίας. Απλά πράγματα. Αν θέλουν να ονομαστούν Μακεδονία, ή Ρώμη, ή Πρωσία... δικαίωμά τους. Εμείς γιατί να συνυπογράψουμε κάτι τέτοιο;

Επ’ αυτής της ερώτησης αναζητώ έναν «παντελονάτο» πολιτικό να μου απαντήσει. Έχει τα κότσια;

Να έχουμε τον νου μας!

Με τις ευλογίες σας

(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-02/1/2019)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger