Αρχική » » Η ... νοικιαζόμενη Κομιτατζού του Τσίπρα

Η ... νοικιαζόμενη Κομιτατζού του Τσίπρα














Η Ζέτα Μακρυπούλια σε περίεργη... αποστολή υπέρ της «Βόρειας Μακεδονίας».

«Πείτε μου πέντε παρουσιαστές της ελ­ληνικής τηλεόρασης που προωθούν την προδοτική Συμφωνία των Πρε­σπών». Στην ερώτηση αυτή σίγουρα η πλειονότητα των τηλεθεατών δεν θα έβαζε το όνομα του μοντέλου-ηθοποιού-παρουσιάστριας Ζέτας Μακρυπού­λια. Για κάντε, όμως, και μια δεύτερη σκέψη!

Όποιος άνθρωπος έχει επιλέξει να ξεπουλή­σει την προσωπικότητά του, την ύπαρξή του, την ανθρώπινη υπόστασή του, ακόμα και την έννοια της θηλυκότητας, της γυναίκας, της σχέσης, του έρωτα, στον «δαίμονα» που ακούει στη φράση «καριέρα στην τηλεόρα­ση», σίγουρα είναι ικανός να κάνει πολλά για να διατηρηθεί στον χώρο, στην πιάτσα, στα τηλεοπτικά στούντιο, στο φλας των φωτο­γράφων. Η Ζέτα Μακρυπούλια κάνει τα πά­ντα για την καριέρα και την προβολή της. Από τη μια δηλώνει αιώνια σύντροφος του τραγουδιστή, Μιχάλη Χατζηγιάννη, και από την άλλη δέχτηκε να παρουσιάζει ένα καθη­μερινό μεσημεριανό τηλεπαιχνίδι, το γνωστό σε όλους μας «Ρουκ-Ζουκ», και μιλάμε για μια καθαρή υποβάθμισή της, για να μην της δείξουν την πόρτα εξόδου στον ΑΝΤ1.

Αυτές τις μέρες η ξανθιά παρουσιάστρια και αγαπητό κορίτσι του Θοδωρή Κυριάκού απο­λάμβανε τις πασχαλινές διακοπές της στα νησιά Μπόρα - Μπόρα. Την ίδια ώρα στην Ελλάδα προβάλλονταν τα γυρίσματα του νε­ανικού παιχνιδιού από τη συχνότητα του ΑΝΤΊ. Κάπου εδώ αρχίζουν οι... μπόρες και οι βροντές για κάθε εθνικά σκεπτόμενο πολί­τη αυτής της χώρας.

Προδοσία το μεσημέρι   

Είναι το τελευταίο μέρος του «Ρουκ-Ζουκ». Η ομάδα των πέντε παικτών που έχει επικρα­τήσει, τώρα θα κληθεί δύο φορές να βρει τις πέντε πιο δημοφιλείς απαντήσεις σε ερωτή­σεις γενικού περιεχομένου. Η παρουσιάστρια, Ζέτα Μακρυπούλια, υποβάλει στη με­λαχρινή «αρχηγό» της ομάδας με το όνομα «Οι Ανάποδοι» την ερώτηση: «Πείτε μας πέ­ντε χώρες που δεν βρέχονται από θάλασσα». Η Ιωάννα, έτσι λένε την «αρχηγό», τελείωσε επιτυχώς το δημοτικό, τελείωσε επιτυχώς το γυμνάσιο και τώρα κοντεύει να τελειώσει επιτυχώς και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, παίρνοντας πτυχίο αρχιτεκτόνισσας. Ωστόσο, η ερώτηση αποδεικνύεται, μάλλον, πολύ δύσκολη. Η Ιωάννα, ιδιαίτερα προβληματισμένη, σκέφτεται, φουσκώνει και ξεφουσκώνει. Πρώτη της απάντηση η Νορ­βηγία. ακολουθούν η Σουηδία και η Κίνα. Η παρουσιάστρια θα τη διορθώσει, λέγοντας ότι όλες βρέχονται από θάλασσα. Θα τη βοη­θήσει, όμως, αναφέροντας: «Εκεί πηγαίνου­με για σκι», με την παίκτρια να παίρνει εμπρός και να λέει: «Η Αυστρία». Και πάλι η παρουσιάστρια θα βοηθήσει, για να της πει: «Και σε άλλη χώρα πηγαίνουμε για σκι όπου έχει ωραίες σοκολάτες». Η «αρχηγός» Ιωάν­να θα απαντήσει: «Η Ελβετία». Μετά από πολύ κόπο θα βρει και την Τσεχία. Η Μακρυ­πούλια και πάλι θα παρέμβει. Θα της πει: «Λεγόταν κάπως διαφορετικά αυτή η χώρα και τώρα βρήκαν το όνομά της. Είναι πολύ κοντά μας».«Δεν το έχω και πολύ με τη Γεω­γραφία», θα της απαντήσει η «αρχηγός» της ομάδας. Η Μακρυπούλια επιμένει: «Μήπως έχεις παρακολουθήσει ειδήσεις, πολιτική, εί­ναι ένα μέρος που χρόνια ψάχναμε το όνομά του και τώρα βρήκαμε τελικά πώς λέγεται».

Η μελαχρινή θα πει ψιθυρίζοντας: «Η «Μακε­δονία»». Η παρουσιάστρια του ΑΝΤΊ, θα χα­μογελάσει με ανακούφιση και θα πει: «Πώς λέγεται όλη η ονομασία της χώρας; Μα δεν έχει τύχει να δεις ειδήσεις;». Η «αρχηγός» βρισκόμενη σε πλήρη απόγνωση θα πει: «Δεν βλέπω ειδήσεις». Οι τέσσερις παίκτες που κλήθηκαν να απαντήσουν αποδείχτηκαν, για καλή μας τύχη, εντελώς αγεωγράφητοι και δεν επέλεξαν στην τελευταία επιλογή της αρχηγού τους, κάτι που έκανε τη Μακρυπούλια να τους ρωτάει: «Την ξέρετε τη «Βόρεια Μακεδονία»;» Έκπληκτοι οι συμμετέχοντες στο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤΊ. κοιτούσαν ο ένας τον άλλον Στον επίλογό της η παρουσιάστρια του φερόμενου ως ψυχαγωγικού προγράμματος θα απευθυνθεί στους τηλεθεατές, χαμογελώντας: «Γκουγκλάρετε να μαθαίνετε τα νέα για τη «Β. Μακεδονία». Θέ­λω να είστε hot, θέλω να ξέρετε τι συμβαίνει». Οι τίτλοι τέλους στο «Ρουκ-Ζουκ» για σήμερα θα πέσουν. Ο προβληματισμός μας θα παραμείνει.

Ψυχαγωγούν την προδοσία!

Το «Ρουκ-Ζουκ» είναι μια παραγωγή της εται­ρείας Fremantle Media ηου ανήκει στο μεγα­θήριο του γερμανικού RTL, και προβάλλεται στην Ελλάδα, για λογαριασμό του ΑΝΤΙ με μεγάλη επιτυχία. Τα γυρίσματα λαμβάνουν χώρο στα «στούντιο ΚΑΠΑ» στα Σηάτα. Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η στήλη, η συντα­κτική ομάδα του ΑΝΤΙ, έχει πρόσβαση σε ένα αρχείο ερωτήσεων από την εταιρεία παραγω­γής. Ωστόσο, έχει και την αυτονομία να δημι­ουργεί και το δικό της πακέτο ερωτήσεων. Η προτροπή, ομως, της παρουσιαστριας στο να βάζει στα χείλη μια παίκτριας μια απάντηση που ποτέ η ίδια δεν θα έδινε και η οποία προ­σβάλει την πλειονότητα του ελληνικού κοινού εγείρει πολλές απορίες.

Παραδόθηκε στον Τσίπρα ο ΑΝΤ1

Ο Θεόδωρος Κυριακού πρέπει να κληθεί, εδώ και τώρα, να απολογηθεί. Πίεσε αυτός την παρουσιάστρια να πολιτικοποιήσει με ένα μείζονος σημασίας για την Ελληνίδα και τον Έλληνα θέμα, παρουσιάζο­ντας ως κάτι το απόλυτα φυσιολογικό να αποκαλούν σε μη πολιτική εκπομπή και χωρίς να υπάρχει μάλιστα λόγος τα Σκόπια με την ονομασία «Βόρεια Μακεδο­νία»; Η παρουσιάστρια Ζέτα Μακρυπούλια ενήργησε αυτοβούλως, προτρέποντας την παίκτρια να επιλέξει μια απάντηση με την οποία παίρνει θέση υπέρ της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών; Υπάρχει οργανω­μένο σχέδιο από πλευράς Μεγάρου Μαξίμου, και ειδικά μετά τις μεγάλες αντιδράσεις στους Έλληνες πατριώτες, να αρχίσει μια «αόρατη» εκστρατεία από ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές, που στόχο θα έχει να καταλαγιάσει τις όποιες αντιδράσεις, εν όψει μάλιστα των Ευρωεκλογών; Όπως και να έχει, το άλλοτε κραταιό οικογενειακό κα­νάλι του ΑΝΤΊ που οραματίστηκε ο πατρι­άρχης Μίνωας Κυριακού, με τον κληρονόμο, Θεόδωρο, παίζει έναν περίεργο και βρώμικο ρόλο. Όταν Ελληνίδα παρουσιάστρια παρο­τρύνει παίκτρια να χρησιμοποιήσει τον όρο «Βόρεια Μακεδονία» και ο ΑΝΤΊ δεν κάνει κάτι, όλοι φέρουν την ευθύνη.

Θέλουν να ξεχάσουμε!

Η στήλη το έχει υπογραμμίσει εδώ και καιρό. Κλείστε το χαζοκούτι. «Μαύρο» στα κανάλια της διαπλοκής που χρησιμοποιούν ακόμα και «αθώες», κατά τα άλλα, ψυχαγωγικές εκπο­μπές για να κάνουν «πλύση εγκεφάλου» στα παιδιά μας. Προσέξτε τα βλαστάρια σας, εί­ναι το μέλλον μας. Η εφημερίδας μας «Μα­κελειό», αλλά και οι συνάδελφοι από το makeleio.gr, κρατούν ψηλά το θέμα της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών. Με τη δύναμή σας γινόμαστε όλοι μαζί μια ενημέ­ρωση από ατσάλι και κανένας, μα κανένας, προδότης δεν μπορεί να μας λυγίσει.

Με τις ευλογίες σας!

Ευλογεί ο Παπαλάμπρος
(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-02/05/2019)

Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger