Αρχική » » Τα σύνορα της προδοσίας. Δηλώνουν πατριώτες, είναι όμως;

Τα σύνορα της προδοσίας. Δηλώνουν πατριώτες, είναι όμως;


Φαγώθηκαν να φέρουν, να υπογράψουν και να πάνε κόντρα με την πλειοψηφία του ελλη­νικού λαού, ο Αλέξης Τσίπρας και το πολιτικό του κονκλάβιο, αναγνωρίζοντας τα Σκόπια με το όνομα «Βόρεια Μακεδονία». Μας έλεγαν πως το κάνουν για την ειρήνη στην περιοχή, να μπει η χώρα τόσο στην Ε.Ε. όσο και στο ΝΑΤΟ και να ζήσουμε όλοι ειρηνικά.

Η Γερμανία ήταν η χώρα που πίεζε εδώ και χρόνια τον Τσίπρα -το έκανε και με τον Καραμανλή και με τον Σαμαρά, αλλά αυτοί δεν ενέδωσαν- να φέρει και να επικυρώσει την προδοτική για τους Έλληνες Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο Τσίπρας ήταν ο πρώτος που υπάκουσε και ενέδωσε! Δεν ξεχνάμε ότι σε αυτό, από την πρώτη στιγμή, τον στήριξε ο Πάνος Καμμένος.

Ο Μητσοτάκης έτριβε τα χέρια του γιατί ο Τσίπρας έκανε όλη τη «βρώμικη» δουλειά χωρίς να έχει εκείνος πολιτικό κόστος.

'Όλη η Ελλάδα αποκαλεί τον Αλέξη Τσίπρα «προδότη», με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δηλώνει ότι δεν είναι προδότες όσοι ψήφισαν υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Τώρα έρχεται η Γερμανία και η ίδια η Μέρκελ, η οποία προβαίνοντας σε μια κυβίστηση αφήνει ακάλυπτους τους πάντες. Τι είπε η καγκελάριος; «Σε ό,τι αφορά την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Αλβανίας και της «Βόρειας Μακεδονίας» με την Ευρωπαϊκή Ένωση, η Άνγκελα Μέρκελ απαντά αρνητικά στην επιθυμία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για άμεση έναρξη διαπραγματεύσεων με τις δύο χώρες».

Είχαν φαγωθεί να πείσουν τον Τσίπρα να αναγνωρίσει τα Σκόπια! Τώρα γιατί μας τα αλλάζουν; Η Μέρκελ για άλλη μια φορά «ξεβρακώνει» τον Τσίπρα.

Αυτήν τη φορά δεν τον κάνει να φανεί μόνο σαν «το παιδί για τα θελήματα», αλλά στα μάτια όλων των Ελλήνων, πλέον, τον αναγορεύει και επίσημα σε προδότη. Ο «Κούλης», ο οποίος στις εκλογές της 7ης Ιουλίου φέρεται να προηγείται μέχρι στιγμής με 10 μονάδες, δεν θεώρησε σκόπιμο να σχολιάσει τα λεγόμενα της Μέρκελ

Πες μου περήφανε Νεοδημοκράτη, διαφέρει σε κάτι ο αρχηγός σου από τον Τσίπρα ως προς το Σκοπιανό;

(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-10/06/2019)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger