Αρχική » » Η ΦΩΦΗ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΒΑΝΑ...

Η ΦΩΦΗ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΒΑΝΑ...


Στα «λημέρια» του Ελ­ληνικού Στρατού και συ­γκεκριμένα στην λέσχη των αξιωματικών και υπαξιωματικών του ΓΈΣ πήγε χθες το μεσημέρι απροειδοποίητα για φα­γητό η αναπληρώτρια υπουργός Άμυνας κ. Φώφη Γεννηματά! 

Στην αρχή επικράτησε ευχάριστη αμηχανία αλλά στη συνέχεια όσοι βρίσκονταν μέσα...
στη λέσχη διέκοψαν το γεύμα τους, σηκώ­θηκαν και χαιρέτισαν την κ. Γεν­νηματά, η οποία συνοδευόταν από δύο - τρεις συνεργάτες της. 

ΒΟΛΤΑ ΣΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 

Προηγουμένως, η αναπληρώτρια υπουργός είχε κάνει βόλτα στους διαδρόμους του ΓΕΣ χαιρετώντας αξιωματικούς και υπαξιωματικούς των επιμέρους διευθύνσεων. 

Αργότερα, πολλοί ήταν οι αξι­ωματικοί που σχολίασαν ότι η κ. Φώφη Γεννηματά απο­τελεί το μοναδικό μέ­λος πολιτικής ηγεσί­ας του υπουργείου Εθνικής Αμύνης που επέλεξε να γευματίσει στη λέσχη αξιωματι­κών μαζί με τα στελέχη εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Ανάλογες ιδέες είχαν εκφράσει παλαιότερα και συνεργάτες άλλων υπουργών, όπως ο κ. Πάνος Μπεγλίτης. Κανείς πάντως δεν το έκανε, ως χθες. 

(NEWSBOMB-08/11/2013)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger