Αρχική » » Πήραν φωτιά τα Γκρέιτερ & οι Φορτωτές της 50 ΜΚ/ΤΑΞ ΠΖ στον Έβρο!

Πήραν φωτιά τα Γκρέιτερ & οι Φορτωτές της 50 ΜΚ/ΤΑΞ ΠΖ στον Έβρο!


Οργασμός έργων επικρατεί στα Ορεινά Χωριά του Νομού Έ­βρου... Με εντολή του Γενικού Επιτελείου Στρατού βγήκαν τα γκρέιτερ και οι φορτωτές της 50 Μ/Κ ΤΑΞ ΠΖ στο Έβρο και σκάβουν την περιοχή όχι για να κάνουν χαρακώματα, αλλά αγροτικούς δρόμους και ταμιευτήρες νερού στα Χω­ριά! Σειρά κοινωφελών έργων βρίσκονται σε εξέλιξη στα ορεινά χωριά του Νομού Έβρου με διάθεση προσωπικού και μηχανημάτων Μηχανικού από την 50 Μ/Κ ΤΑΞ ΠΖ (Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία Πεζικού) της οποίας η περιοχή αποτελεί χώρο ευ­θύνης. 

Στη διάρκεια περιοδείας του στο Νομό Έβρου στις 27 Ιουλίου, ο κ. Τόσκας, συνοδευόμενος από τον... Αρχηγό ΓΕΣ, Αντι­στράτηγο Βασίλη Τελλίδη, είχαν επισκεφθεί διαδοχικά τα χωριά Μικρό Δέρειο, Ρούσσα, Γονικά, Μεσημέρι και Μέγα Δέρειο. Όλα βρίσκονται στο δυσπρόσιτο βορειοδυτικό τμήμα του Νομού Έβρου, υπαγόμενα στον Δήμο Σουφλίου. 

Τότε οι τοπικοί άρχοντες αλλά και κάτοι­κοι των Ορεινών Χωριών ζήτησαν από τον ΥΦΕΘΑ να τους βοηθήσει σε μια σει­ρά έργων ...Η εντολή δόθηκε από το ΓΕΣ και το Μηχανικό της 50 ΜΚ/ΤΑΞ ανέλα­βε να εκτελέσει τα κάτωθι έργα. Συγκεκριμένα, το Μηχανικό της 50 ΜΚ/ΤΑΞ ανέλαβε να εκτελέσει τα παρα­κάτω έργα: 

Διευθέτηση και συντήρηση των αγροτι­κών δρόμων της περιοχής (χωματόδρο­μοι). 

Εργασίες συντήρησης και ανακαίνισης στα Δημοτικά Σχολεία των χωριών Μέγα Δέρειο και Σιδηροχώρι, με επιδίωξη αυ­τές να έχουν ολοκληρωθεί κατεπειγόντως, πριν την έναρξη του σχολικού έ­τους. 

Κατασκευή 9 υδροταμιευτήρων, με σκο­πό τη συλλογή ύδατος για τη χρησιμο­ποίησή τους για τις ανάγκες της τοπικής κτηνοτροφίας. 

Όπως και στην Ικαρία το μηχανικό τελεί­ωσε τις εργασίες σε απίστευτο χρόνο δείχνοντας για μια ακόμη φορά τις μεγά­λες δυνατότητες που έχει αλλά και την ε­παγγελματικότητα των Στελεχών της 50 ΜΚ/ΤΑΞ. 

(ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ-28/08/2015)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger