Αρχική » » Έπεσε έξω ο «επαγγελματίας» του Ασφαλιστικού (ΒΙΝΤΕΟ)

Έπεσε έξω ο «επαγγελματίας» του Ασφαλιστικού (ΒΙΝΤΕΟ)



Ο πρώην γ.γ. του υπουργείου Εργασίας Γιώργος Ρωμανιάς, που έχει κάνει... καριέρα ειδικού περί τις συντάξεις και το ασφαλιστικό σύστημα στις πρωινές εκπομπές, διερρήγνυε προ καιρού τα ιμάτιά του καταγγέλλοντας πως η χήρα του αδικοχαμένου σμηνα­γού Γιώργου Μπαλταδώρου θα ελάμβανε μόλις 400 ευρώ σύνταξη χηρείας. Μάλιστα, προς τούτο επικαλείτο τον «νόμο Κατρούγκαλου», παρά το γεγονός ότι το υπουργείο και ο αρμόδιος υφυπουργός, Τάσος Πετρόπουλος, διαβεβαίωναν ότι υπάρχει ειδική πρό­βλεψη στον νόμο για εξαίρεση τέτοιων κατηγοριών. Ο Ρωμανιάς επέμενε, και μάλιστα δεν δεχόταν δεύτερη κουβέντα. Όμως, το σημείωμα που αποκάλυψε η Ένωση Αποστράτων της Πολεμικής Αεροπορίας και προέρχεται από το Γενικό Λογιστήριο του Κρά­τους διέψευσε πανηγυρικά τον Γιώργο Ρωμανιά, αφού σε αυτό αναφέρεται χαρακτηρι­στικά ότι η χήρα του Γιώργου Μπαλταδώρου θα λαμβάνει εφ΄ όρου ζωής σύνταξη ύψους 3.102 ευρώ μηνιαίως (καθαρά).


(ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ-02/06/2018)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger