Αρχική » » Προπαγανδιστική αλβανική ιστοσελίδα με το όνομα «Πρέβεζα»!

Προπαγανδιστική αλβανική ιστοσελίδα με το όνομα «Πρέβεζα»!












Μετά τους Σκοπιανούς και τους Τούρκους, σειρά παίρνουν ακραί­οι Αλβανοί, οι οποίοι βομβαρδίζουν με απειλές τη χώρα μας. Έχουν δημιουργήσει προπαγανδιστική ιστοσελίδα με το όνομα «Πρέβε­ζα». Μάλιστα, έχουν φτάσει σε σημείο να... διδάσκουν προπαγάν­δα. Μέχρι σήμερα είχαν τα τραγούδια και τις προκλητικές χειρο­νομίες, τώρα απέκτησαν και δικό τους σάιτ και μάλιστα με το όνο­μα «Preveza press». Η ιστοσελίδα βγήκε στον διαδικτυακό αέρα πριν λίγες μέρες. Όλες οι δημοσιεύσεις αφορούν τη Μεγάλη Αλβα­νία, την Τσαμουριά και τους «προκλητικούς Έλληνες». Όσο για το όνομα «Preveza»; Αυτό, σύμφωνα με τους ίδιους, είναι απόλυτο φυσιολογικό, αφού αντιμετωπίζουν τα εδάφη της Ηπείρου ως δικά τους! Στο σάιτ, μάλιστα, δεν χάνουν την ευκαιρία να διαφημίσουν και το διαδικτυακό κανάλι που έχουν δημιουργήσει, με την ονομα­σία «Ενωμένη Αλβανία». Δημιουργός όλου αυτού του παραληρήματος φαίνεται πως είναι ο εξτρεμιστής Ταχίρ Βελίου ή αλλιώς ο εμμονικός εχθρός των Ελλήνων. 

(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-19/09/2018)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger