Αρχική » » «Απανωτές εκλογές» προβλέπει ο Λεβέντης

«Απανωτές εκλογές» προβλέπει ο Λεβέντης













«Ο Τσίπρας βάζει τρικλοποδιά στον Μητσοτάκη» δήλωσε χθες ο Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος περιόδευσε στην 83η ΔΕΘ και έδωσε συνέντευξη Τύπου. Όπως εκτίμησε, στις επικείμενες εκλογές η ΝΔ θα βγει πρώτο κόμμα, χωρίς αυτοδυναμία, και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα κυβερνήσει σε συνεργασία με το Κίνημα Αλλαγής και τη Φώφη Γεννηματά. «Όμως, ο Τσίπρας τού βάζει τρικλοποδιά, γιατί θα πρέπει ο Μητσοτάκης να υπογράψει και το Σκοπιανό. Γιατί να κάτσει και να πάρει όλη την προδοσία πάνω του;» διερωτήθη. 

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε επιτέθηκε στον πρωθυπουργό, λέγοντας πως «έχει αγάπη για την καρέκλα» και ότι «στόχος του είναι μια αξιοπρεπής ήττα: να πιάσει ένα ποσοστό 20% και να επεν­δύσει στη “δεξιά παρένθεση"». 

Στο στόχαστρό του βρέθηκαν, επίσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ, για την οποία εκτίμησε πως μπορεί να φτάσει ακόμα και στη διάσπαση, σε περίπτωση που ψηφίσει τη Συμ­φωνία των Πρεσπών. «Η ομάδα Σαμαρά θα διασπάσει το κόμμα» προέβλεψε, τονίζοντας πως βλέπει «απανωτές εκλογές για το θέμα των Σκοπίων». 

(ΕΘΝΟΣ-13/09/2018)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger