Αρχική » » Τα ρουσφέτια του Πολεμικού Ναυτικού

Τα ρουσφέτια του Πολεμικού Ναυτικού


«ΛΕΝΕ ΟΤΙ “ουδέν μορφώνει όσο το παράδειγ­μα!” Για τον αρχηγό τού Πολεμικού Ναυτικού, αντιναύαρχο Τσούνη, δεν ισχύει όμως. Απαλλα­γή από τη στράτευση πήρε πρόσφατα ο ανιψιός τού αρχηγού τού Πολεμικού Ναυτικού, αντιναύαρχου Τσούνη, ελέω του Πρόεδρου Ναυτικής Υγειονομικής Επιτροπής (Αρχιπλοιάρχου). Οι χάρες όμως του αρχιπλοιάρχου δεν σταματάνε... Π.χ. η αντιπλοίαρχος (...) από το καλοκαίρι του 2017 διάγει σε συνολικά 9μηνη αναρρωτική άδεια χωρίς να έχει κάνει κάποια επέμβαση, χωρίς κάποιο πρόβλημα (η αλήθεια είναι ότι ο σύζυγός της είναι μάγειρας και εργάζεται σε ξενοδοχεία και νησιά). Ομοίως και η αντιπλοίαρχος (...) έχει λάβει 3 συνεχόμενες εξάμηνες αναρρωτικές άδειες. Και πόσα άλλα θα βρει κανείς αν ψάξει καλά.  Ενώ στο Ναυτικό Νοσοκομείο υπάρχει έλλειψη Νοσηλευτικού Προσωπικού, 4 αξιωμα­τικοί νοσηλεύτριες, εδώ και 3 έτη, «κάνουν δια­κοπές» σε θέσεις εκτός νοσηλευτικής υπηρεσί­ας -στη μηχανοργάνωση- χωρίς να έχουν έργο να εκτελέσουν και παρά το ότι δεν προβλέπεται από το οργανόγραμμα του Νοσοκομείου. Και οι 4 είναι προστατευόμενες του ιατρού Υποναύαρ­χου (...). Εκάστη από τις 4 προαναφερόμενες νοσηλεύτριες λαμβάνει μεικτές ετήσιες αποδο­χές 30.000 ευρώ, δηλαδή στα 3 έτη ο υποναύαρ­χος έχει προξενήσει ζημιά στο Δημόσιο 360.000 ευρώ. Την περίοδο του Πάσχα εισήχθη στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών καταχρηστικά ως μη δικαιούχος, η πρώην πεθερά ανώτατου αξιωμα­τικού (ο οποίος, πλέον είναι νυμφευμένος με γνωστή επιχειρηματία χαλιών - τηλεπερσόνα). Παρ’ όλα αυτά, η εν λόγω πρώην πεθερά, επετέθη χειροδικώντας εναντίον νοσηλεύτριας, η οποία ανέφερε το συμβάν ιεραρχικά και ο διοι­κητής τού νοσοκομείου διέταξε την αποσιώπηση του συμβάντος... τη δε πρώην πεθερά την τοπο­θέτησε σε άλλο θάλαμο, που προορίζεται για ναύαρχους!». ' 

Αναγνώστης 
(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-05/05/2018)

Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger