Αρχική » » ERGA OMNES, Συνταγματική αναθεώρηση και τρίχες κατσαρές

ERGA OMNES, Συνταγματική αναθεώρηση και τρίχες κατσαρές



Για εσχάτη προδοσία Τσίπρας-Καμμένος

Παρακολουθώντας τη συνέντευξη του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, την Κυριακή το πρωί, ένοιωσα μεγάλη ικανοποίηση, όταν σε ερώτηση δημοσιογράφου για τη σημασία του ονόματος και συγκεκριμένα της "Δημοκρατίας της Μακεδονίας του Ιλιντεν" που έπαιξε για λίγο, απάντησε πως το όνομα από μόνο του δείχνει και τον αλυτρωτισμό.

Αυτό και μόνο για να καταλάβουν και οι πλέον αφελείς, πως καμιά φορά η αλήθεια βγαίνει έστω και με δυσκολία. Ναι λοιπόν αυτή είναι η αλήθεια και όχι τα φρούτα που προσπαθούν να περάσουν στην τσακισμένη κοινωνία για να αποδεχτεί την ονομασία των Σκοπίων με το όνομα Μακεδονία και κάποιον προσδιορισμό. Erga omnes και αλλαγή Συ­ντάγματος το περιτύλιγμα του κυρίως μενού που δεν είναι άλλο από την ονομασία. Ότι και να λένε μερικοί τυχοδιώ­κτες πολιτικοί όλων των κομμάτων, φερέφωνα των μεγάλων δυνάμεων (τα ίδια ακριβώς έλεγαν και για το σχέδιο Ανάν τον Απρίλιο του 2004) για συνταγματική αναθεώρηση και ονομασία για όλες τις χρήσεις, είναι παραμύθια για μικρά παι­διά. Εχθές συνεχίστηκαν οι συνομιλίες στις Βρυξέλλες μετά από ένα χαλαρό διήμερο στη Νέα Υόρκη στην έδρα του ΟΗΕ και στο τραπέζι υπάρχει μόνο ένα όνομα και αυτό δεν είναι άλλο από το «Μακεδονία». Τώρα αν του βάλει κάποιος και ένα άνω ή βόρεια ή νέα ή κάτι άλλο μπροστά, λίγη σημασία έχει. Αυτό όμως που τρελαίνει και τον πλέον καλόπιστο Έλληνα είναι το παραμύθι με τους δήθεν       απαράβατους όρους της Αθήνας.

Για να δούμε αυτούς τους όρους με ηρεμία, ψυχραιμία και αντικειμενικότητα.

ERGA OMNES: Δηλαδή Ελληνιστί μεταφράζεται για «όλες τις χρήσεις», όπερ σημαίνει ότι τη νέα τους ονομασία οι Σκοπιανοί, θα τη χρησιμοποιούν στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Δηλαδή υπάρχει κάποιο κράτος στον κόσμο που χρησιμοποιεί άλλη ονομασία στο εσωτερικό του και άλλη στο εξωτερικό; Όχι βέβαια και δεν είναι δυνατόν να συμβεί αυτό ποτέ.

ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Ένας ακόμα όρος της Αθήνας που απευθύνεται σε ηλίθιους, είναι η αλλαγή του Συντάγματος των Σκοπιανών, το οποίο περιέχει ορισμένα άρθρα του που φανερώνουν σημάδια αλυτρωτισμού. Δηλαδή αυτό το οποίο προέχει σύμφωνα με τη κατοχική κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου αλλά και της μείζονος αντιπολίτευσης, είναι να φύγουν αυτά τα άρθρα και όλα τότε θα είναι εντάξει. Μα και να φύγουν σήμερα από τη νυν κυβέρνηση, μια άλλη κυβέρνηση θα μπορούσε κάλλιστα να τα αλλάξει και να τα ξαναφέρει.

Άρα η ταυτότητα των Σκοπιανών θα είναι Μακεδόνες, η γλώσσα τους μακεδονική και η χώρα τους θα είναι η Μακεδονία. Αυτή είναι η μόνη και η πραγματική αλήθεια ότι κι αν λένε, ότι κι αν κάνουν οι εθνι­κοί μας μειοδότες πολιτικοί...

Δίνουν τα χέρια για την προδοσία

Μέσα στην εβδομάδα είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα δοθούν τα χέρια. Προς το τέλος, θα συναντηθούν ο Αλέξης Τσίπρας και ο Ζόραν Ζάεφ για να επισημοποιήσουν την κουμπαριά και το όνομα που δεν θα είναι άλλο από το Μακεδονία με έναν προσδιορισμό μπροστά. Για τα υπόλοιπα που έχει θέσει δήθεν σαν όρους η χωρά μας και που είναι δευτερεύοντα, θα υπάρξει μια διαβεβαίωση του πρωθυπουργού των Σκοπίων που θα τα παραπέμπει στο διηνεκές. Με αυτό τον άθλιο, προδοτικό τρόπο, θα γίνει η παράδοση του ονόματος από τον σύγχρονο Τσολάκογλου, το κρατίδιο με το νέο του όνομα θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ και σε λίγο καιρό στην ΕΕ, Αμερικανοί και Γερμανοί θα πανηγυρίσουν και ο Ελληνικός λαός θα έχει σκύψει για άλλη μια φορά το κεφάλι για τη συνηθισμένη του σφαλιάρα. Ο Αλέξης Τσίπρας θα μείνει στην ιστορία σαν ο νέος προδότης πρωθυπουργός και ο Πάνος Καμμένος σαν ο σύγχρονος εφιάλτης που άφησε μισάνοιχτη την πόρτα για να εισβά­λουν οι οχτροί και να υφαρπάξουν τη Μακεδονία μας. Αν δεν υπήρχε ο Καμμένος δεν θα υπήρχε και προδοσία. Αν ήθελε να μείνει στην ιστορία -και αυτό ισχύει ακόμα- ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Άμυνας, θα έριχνε σήμερα την κατοχική κυβέρνηση, καταγγέλλοντας τους αριστερούς κατσαπλιάδες για έσχατη προδοσία. Όλα τα άλλα είναι παραμύθια της Χαλιμάς και οι προδότες θα έχουν σύντομα τη σκληρή τιμωρία που τους αξίζει.

(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-30/05/2018)
_________________
Υ.Γ.: Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger