Αρχική » » ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΠΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ TOY Mirage 2000 ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΝ ΣΜΗΝΑΓΟ ΜΠΑΛΤΑΔΩΡΟ

ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΠΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ TOY Mirage 2000 ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΝ ΣΜΗΝΑΓΟ ΜΠΑΛΤΑΔΩΡΟ



Ο καταγραφέας του μοιραίου Mirage, το οποίο κατέπεσε ανοιχτά της Σκύρου βρίσκεται στα χέρια Γάλλων εμπειρογνωμό­νων, οι οποίοι έκαναν ήδη τις πρώτες αναφορές για τα αίτια της πτώσης. Οι Γάλ­λοι, σύμφωνα με... διαρροές, που διάβα­σαν τον καταγραφέα πτήσεων του Mirage 2000-S, επιβεβαιώνουν τις εκτιμήσεις που έκαναν επιτελείς της Πολεμικής Αεροπορί­ας για τα αίτια της πτώσης του 9 μίλια από το αεροδρόμιο της Σκύρου, που είχε σαν αποτέλεσμα το θάνατο του Σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου. Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι η πτώση προκλήθηκε από... παραίσθηση του χειριστή! Μάλιστα έως τώρα έχουν αποκλείσει οποιοδήποτε ενδεχόμενο τεχνικής βλάβης στο μαχητικό. Το πλήρες πόρισμα θα έρθει σε ελληνικά χέρια περίπου σε δέκα μέρες και θα είναι ΑΠΟΡΡΗΤΟ! Και ρωτάμε: Αφού φταίει ο πιλότος και για να μην αφήσετε καμία υ­πόνοια ανοιχτή, γιατί δεν δίνεται το πό­ρισμα στη δημοσιότητα, να βουλώσετε και το δικό μας στόμα;

Γιατί να είναι ΑΠΟΡΡΗΤΟ ένα πόρισμα που με βεβαιότητα ρίχνει τις ευθύνες στον Ηρωικό Σμηναγό; θα πρέπει να περάσουν άλλα 25 χρόνια για να αποκαλυφθεί η αλήθεια;

ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΕΡΑ ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ

Μέρες Ιμίων ζούμε και πάλι, μετά από 25 χρόνια. Όπως και τότε την ευθύνη για την πτώση του Mirage 2000 που οδήγησε στον χαμό του Ήρωα Σμηναγού Μπαλταδώρου, η ευθύνη πέφτει στον πιλότο! Που δεν εί­ναι εν ζωή για να μας πει την αλήθεια και έτσι μπορούν οι -αρμόδιοι- που δεν σέβο­νται τίποτα, να παίζουν τα πολιτικά τους παιχνίδια. Όπως και τότε στα Ίμια... Που ενώ ο "Στόχος" αποκλειστικά δημοσίευε φωτογραφίες του μοιραίου ελικοπτέρου, με τρύπες από όπλα στις λαμαρίνες του, οι ρεζίληδες έλεγαν πως τις έκαναν τα... φύκια!

(ΣΤΟΧΟΣ-24/05/2018)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger