Αρχική » » ΤΑ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ 23 ΑΠΡ 2019

ΤΑ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ 23 ΑΠΡ 2019














SEA SHIELD ΄19

Από Πέμπτη 4Απριλίου έως Κυριακή 14 Απριλίου 2019, το Πολεμικό Ναυτικό συμμε­τείχε με την πυραυλάκατο ΡΙΤΣΟΣ και μια κινητή μο­νάδα εκπαίδευσης από το ΚΕΝΑΠ στην πολυεθνική άσκηση SEA SHIELD 19΄ Η άσκηση διοργανώθηκε από το Πολεμικό Ναυτικό της Ρουμανίας και διεξήχθη στη θαλάσσια περιοχή της Μαύρης θάλασσας με σκοπό την εξάσκηση των συμμετεχόντων σε περιβάλλον πολλαπλής απειλής και της προαγωγής του επιπέδου της συνεργασίας, της διαλειτουργικότητας και της αμοιβαίας κατανόησης των ασκούμενων. Στην εν λόγω άσκηση, εκτός από την Ελλάδα και τη Ρουμα­νία συμμετείχαν προσωπικό και μονάδες από τη Βουλ­γαρία, την Πολωνία και την Τουρκία καθώς και μονά­δες της Συμμαχικής Ναυ­τικής Δύναμης Standing NATO Maritime Group Two - SNMG2.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΉΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΣΔΕΝ

Το διήμερο 10 και 11 Απριλίου 2019. ο Γενικός Επιθεω­ρητής Στρατού (ΓΕΠΣ) Αντιστράτηγος Αντώνι­ος Νομικός, πραγματο­ποίησε επίσκεψη στην Περιοχή Ευθύνης της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ). Ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού επισκέφτηκε Μονάδες, εγκαταστά­σεις και Επιτηρητικά Φυλάκιά σε νησιά της ΑΣΔΕΝ, μεταξύ των οποίων η Κως Κάρπαθος, Νίσυρος, Σύμη, Κάλυμνος, Καλόλιμνος, Λέρος, Φαρμακονήσι, Πάτμος, Αγαθονήσι, Φούρνοι και Ικαρία.

ΣΤΗΝ 95 ΑΔΤΕ

Την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς πραγματοποίησε επίσκεψη στο Στρατηγείο και τις Μονάδες της 95 Ανωτέρας Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (95 ΑΔΤΕ), στα Επιτηρητικά Φυλάκια (ΕΦ) της νήσου Χάλκης και στη Διοίκηση Άμυνας Νήσου (ΔΑΝ) στη νήσο Τήλο, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της ΑΣΔΕΝ. Κατά την διάρκεια της επίσκεψής του, ο Αρχηγός ΓΕΣ ενημερώθηκε για τις τρέχουσες δραστηριότητες, επισκέφτηκε εγκαταστάσεις Στρατοπέδων, Μονάδων και όλα τα ΕΦ στη νήσο Ρόδο, Χάλκη και Τήλο, επιθεώρησε τα καθορισμένα Τμήματα Χρονικών Ετοιμοτήτων, παρακολούθησε τη διεξαγωγή εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, συναντήθηκε με εκπροσώπους των τοπικών αρχών, πραγματοποίησε ομιλίες και έδωσε κατευθύνσεις στο προσωπικό.

Ο Α/ΓΕΣ ΣΤΗΝ 9Η Μ/Π ΤΑΞΠΖ

Κατά το χρονικό διάστημά από 10 έως 11 Απριλίου 2019, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντι­στράτηγος Γεώργιος Καμπάς επισκέφθηκε τη Ζώνη Ευθύνης της 9ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Πεζικού (9η Μ/Π ΤΑΞΠΖ«ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ») συνοδευόμενος από τον Διοικητή του Γ΄ Σώματος Στρατού (Γ΄ ΣΣ NRDC- GR) Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Κούτρα Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του, ο Αρχηγός ενη­μερώθηκε για τις τρέχουσες δραστηριότητες του Σχηματι­σμού και των Συγκροτημάτων του επισκέφθηκε Στρατόπεδα, Μονάδες και όλα τα Φυλάκια της ευρύτερης περιοχής, έδωσε κα­τευθύνσεις και πραγματοποίησε ομιλίες στο προσωπικό των Μο­νάδων.

Ο Α/ΤΑ ΣΤΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ!

Την Παρασκευή 12 Απριλίου 2019. ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας (ΤΑ), Αντιπτέραρχος (I) Θεμιστο­κλής Μπουρολιάς, πραγματοποίησε επίσκεψη στην 350 Πτέρυγα Κατευθυνομένων Βλημάτων (350ΠΚΒ) και στη 10η Μοίρα Σταθμού Ελέγχου και Προ­ειδοποίησης (ΜΣΕΠ), στη Θεσσαλονί­κη, όπου τον υποδέχθηκαν οι Διοικητές τους, Σμήναρχος (I) Αλέξανδρος Κομητούδης και Αντισμήναρχος (ΕΑ) Χρη­στός Αράπης, αντίστοιχα Κατά τη διάρ­κεια της επίσκεψης του, ο Αρχηγός ΤΑ ενημερώθηκε για τα τρέχοντα θέματα των Μονάδων, συνομίλησε με το προ­σωπικό τους και ξεναγήθηκε στις εγκα­ταστάσεις τους.

(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-23/04/2019)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger