Αρχική » » Οι φάτσες που προκαλούν τους Νεοδημοκράτες!

Οι φάτσες που προκαλούν τους Νεοδημοκράτες!


Δημήτρης Καιρίδης: Τα... χειλάκια πετροκέρασο που λατρεύουν το Οθωμανικό Δίκαιο

Καλημέρα κόσμε! Τον αγαπάμε, τον λατρεύουμε, υποκλινόμαστε μπροστά του! Ο Αμερικανός πρόε­δρος, Ντόναλντ Τραμπ, ισοπέδωσε τους πολιτικούς του αντιπάλους. Ο «πλανητάρχης της καρδιάς μας» εξε­τάζει να στείλει λαθρομετανάστες που βρίσκονται στις ΗΠΑ, στις πόλεις όπου κυβερνούν οι αντίπαλοι του από το «Δημοκρατικό» κόμμα. Εδώ τους θέλω τώρα τους ανθρωπιστές. Εμείς, όμως, πάμε και ένα βήμα πα­ρακάτω και προτείνουμε, με χρήματα που θα πληρώνει ο Αλέξης Τσίπρας από την τσέπη του, να δοθεί η δυνα­τότητα σε παιδιά προσφύγων και λα­θρομεταναστών να φοιτούν στα ιδιωτικά σχολεία όπου πηγαίνουν τα παιδιά του πρωθυπουργού. Θέλουμε, επίσης, στη βίλα του Φλαμπουράρη με την ωραία πισίνα στην Αίγινα, να δούμε να φιλοξενούνται πρόσφυγες. Την εικόνα αυτή, δεν θα τη δούμε ποτέ, γιατί οι τύποι είναι υποκριτές, όπως και οι πολιτικοί αντίπαλοι του Τραμπ στις Ηνωμένες Πολιτείες.


Το περιστατικό με τον κ. Καιρίδη (το «Μακελειό» αναφέρθηκε αναλυτικά) δεν είναι πρωτόγνωρο. Ξεσκίζουν τα ρούχα τους στην Πειραιώς πως είναι επιστήμονας, έγκριτος, πήραν κι έκα­ναν μοντάζ τα λόγια του και άλλες τέτοιες μπούρδες.

Όταν, λοιπόν, κατηγορούν όλους εμάς που έχουμε μάτια και βλέπουμε και αυτιά και ακούμε και δεν χώνουμε το κεφάλι μας στην άμμο σαν τη στρουθοκάμηλο, όπως αυτοί και όσοι στη Ν.Δ. κάνουν ότι δεν κα­ταλαβαίνουν τι έγινε με τον Καιρίδη, καλά θα κάνουν να σωπάσουν. Γιατί εκτίθενται. Οι νεοδημοκράτες στα καφενεία νιώθουν από τώρα ταπεινωμένοι. Ήρθε η ώρα να αποδομήσουμε τον «γαλάζιο» σανό με τον οποίο μας ταΐζει ο «Κούλης». Τέτοιοι εθνομηδενιστές ακαδημαϊκοί νομίζουν ότι ο δη­μόσιος λόγος ενός υποψηφίου είναι στο απυρόβλητο, όπως στα αμφιθέατρα όπου οι φοιτητές δεν φέρνουν αντίρρηση για να περάσουν το μάθημα. Διαπιστώνω ότι κορυφαία στελέχη στην Πειραιώς, επιχει­ρούν... ξέπλυμα των κατάπτυστων και εμε­τικών λεχθέντων του Καιρίδη. Και αυτό επειδή αφενός, η Ν.Δ. επηρεάζεται σαφώς αρνητικά από τις άθλιες δηλώσεις του υπο­ψηφίου ευρωβουλευτή της αφετέρου, επει­δή οι Πόντιοι και διάφοροι ψηφοφόροι πιέ­ζουν για αποπομπή του από το ευρωψηφοδέλτιο.

Πάμε τώρα στον τύπο με τα... χειλάκια πετροκέρασο που λατρεύουν το Οθωμανικό Δίκαιο.

Οι επιστήμονες -ο θεός να τον κάνει- οφεί­λουν κάθε φορά να γνωρίζουν σε τι κοινό απευθύνονται. Σε μια παρέα επιστημόνων θα αναφέρεις πολύπλοκα σκεπτικά, σε πλαίσιο επιχειρηματολογίας που θα έχουν συγκεκριμένο σημείο συζήτησης, γύρω από την εξειδίκευσή σου. 0 κύριος Καιρίδης, εδώ, δηλώνει ότι έχει σπουδάσει Διεθνείς Σχέσεις και Οικονομία και όχι Ιστορία. Ακό­μα κι αν έχει διαμορφωμένη άποψη, αυτή δεν θεωρείται δεδομένο, αλλά υποκειμενι­κή θέση και θα κριθεί γι' αυτήν. Η επωδός της Πειραιώς είναι πως έγινε μο­ντάζ. Στα βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο τύπος λέει: «Είμαστε παιδιά των Οθωμανών», «είμαστε τεχνητό έθνος, όπως οι Μακεντόνσκι», «η Μακεδονία δεν ήταν ελληνι­κή, ελληνοποιήθηκε» κ.τ.λ. Το να τον στηρί­ζουν, τους κάνει απλά ΣΥΡΙΖΑίους, όχι κα­λύτερους νεοδημοκράτες. Να θυμίσω πως τα ίδια είπε η κυρα-Ρεπούση, ο Κοτζιάς, ο Τατσόπουλος και άλλοι... μαθητευόμενοι μάγοι της πολιτικής, οι οποίοι είχαν αναφέ­ρει διάφορα ενάντια σε εθνικά θυμικά, αλ­λά τα έκαναν, υποτίθεται, για λόγους αντι­κειμενικότητας. Μόνο που για έναν περίερ­γο λόγο, αυτή η αντικειμενικότητα περιορι­ζόταν σε αμιγώς ελληνική ιστορία και όχι σε μυθεύματα -αποδεδειγμένα κιόλας- γειτο­νικών χωρών. Η αναφορά το ότι στοχοποιήθηκαν «εκτός πλαισίου» είναι γελοιότητα, καθώς και νοήμονες είναι και με πτυχία για να κατανοούν τη σημασία της εκφοράς λέ­ξεων.

Σε μια εποχή κατά την οποία η Ελλάδα έχει αβαντάζ εθνικών θεμάτων, η κάθε προσπά­θεια υποβάθμισης ακόμα και μύθων -που δεν είναι, αλλά πάμε πιο κάτω- αποτελεί «εχθρική ενέργεια προς τη χώρα γιατί απο­προσανατολίζει και δίνει εφόδια σε αντιπά­λους να αμφισβητήσουν κι άλλα πράγματα που δεν θίγονται. Αν, και όταν έρθει η ώρα της διαλογής μύθου και αλήθειας, αυτό θα γίνει από ειδικούς σε κατάσταση ηρεμίας και όχι για προβολή του «Εγώ» του καθε­νός.

Τελευταίο αφήνω το γεγονός πως σπεύ­δουν πάλι να «κολλήσουν» ταμπέλες σε κα­θετί που προστατεύει το έθνος και αντιδρά έστω και με λαϊκό τρόπο. Το να μαρκάρεις εθνικές αντιδράσεις σαν Ακροδεξιές είναι πολύ επικίνδυνο. Γιατί αν τον κόσμο τον το­ποθετήσεις σε αυτό το μετερίζι με λόγια, με απόλυτο τρόπο, θα σου ανταποδώσει με ίδιες πράξεις στον αντίστοιχο βαθμό. Με τις ευλογίες σας!

(ΠΗΓΗ: ΜΑΚΕΛΕΙΟ15/04/2019)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger