Αρχική » » ΣΥΜΜΑΧΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΕΞΑΠΟΔΩ

ΣΥΜΜΑΧΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΕΞΑΠΟΔΩ














Τον «κύριο» στη φωτό, που πρωταγωνίστησε στην ταινία «Η νύχτα με τις μάσκες», μπορεί να τον δείτε και υποψήφιο...  

Εγράφη χθες, ισχύει και σήμε­ρα: «Έχομεν πλέον την φρι­χτή υποψία ότι η σύγχρονη πολιτική ιστορία της Ελλάδος είναι πιστότατη εκτέλεσις σεναρίου ταινί­ας χαμηλού προϋπολογισμού και χα­μηλών αισθητικών προδιαγραφών, το οποίο γράφει ωρομίσθιος βοηθός σεναριογράφου - ίσως φοιτητής, κα­τά τη διάρκεια των θερινών διακο­πών του».

Τα παραπάνω μπορεί να τα επιβε­βαιώσει η ενασχόληση, έστω για δέκα λεπτά καθ’ εκάστην, με την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα. Οι Αμερικα­νοί και οι λοιποί επικυρίαρχοι μάλλον ασχολούνται με τα καθ’ ημάς (τα πο­λιτικά, κυρίως) και στο πλαίσιο του χαβαλέ. Θέλουν να δουν αν θα πιάσει και το επόμενο ακραίο κόλπο, περιμέ­νουν ελάχιστα και στο φινάλε διαπι­στώνουν έκπληκτοι ότι πιάνει ακόμα και αυτό! Τούτο το τυπικό έχει ακο­λουθηθεί τόσο πολλές φορές, ώστε πλέον γίνεται από μόνο του' δεν χρει­άζεται να το σχεδιάσει κάποιος, να το «στήσει», να δαπανήσει φαιά ουσία (μόνο χρήμα χρειάζεται). Η καλπάζουσα παρακμή έχει γίνει συνήθεια στην πολιτική σκηνή, νόμος ισόκυρος με εκείνον της βαρύτητας. Αφήνεις τα πράγματα να κυλούν και βλέπεις ότι το τρισχειρότερο είναι εφικτό.

Υποψήφιοι και εκλεγμένοι διαφη­μίζουν ανοιχτά τις θέσεις της Τουρκίας, τη «μακεδανικότητα» των Σκοπια­νών, υπερασπίζονται τους Αλβανούς δολοφόνους του Βορειοηπειρώτη ήρωα Κωνσταντίνου Κατσίφα, υπο­στηρίζουν τη νομιμοποίηση των ναρ­κωτικών, την κτηνοβασία, την αιμο­μιξία, την αποποινικοποίηση της βλα­σφημίας, της περιύβρισης νεκρού, νομοθετούν υπέρ των ξένων και του διαβόλου αυτοπροσώπως!

Αξίζει τον κόπο να κάνετε μια βόλτα στο διαδίκτυο (να το... γκουγκλάρετε, που λένε, και να ψάξετε σιη βιντεοθήκη του You Tube) για να δεί­τε πόσο πολλοί -και πολλές- λένε ηδο­νικά τη φράση «θα συμμαχούσα και με τον διάβολο για να κάνω το τάδε και το δείνα». Σχεδόν κανείς δεν έχει πει ότι είναι άμεση ανάγκη για την Ελ­λάδα να συμμαχήσει ολόψυχα με τον Χριστό. Στον διάολο πάει αμέσως ο νους τους, ας πάνε λοιπόν όσο ταχύ­τερα γίνεται να τον συναντήσουν και να μας αφήσουν επιτέλους ήσυχους.

Ούτως ή άλλως, δεν θα ξεμείνουμε από σαλεμένους. Έχουμε πολλούς τέτοιους...

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΙΑΚΟ-liakos@dimokratianews.gr
(ΠΗΓΗ: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-10/04/2019)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger