Αρχική » » Οι στρατιωτικοί και τα «αντίμετρα»

Οι στρατιωτικοί και τα «αντίμετρα»


ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ να ζώνουν τα φίδια τους στρα­τιωτικούς με την αδικαιολόγητη πλέον καθυστέ­ρηση της ανακοίνωσης της απόφασης του ΣτΕ για τις περικοπές. Από βδομάδα σε βδομάδα πάει η αναβολή της ανα­κοίνωσης της απόφασης που υποτίθεται ότι έχει καθαρογραφεί αλλά δεν δίδεται στη δημοσιότητα. Ποιο είναι το συμπέρασμα που έχουν βγάλει ακόμη και οι πιο αισιόδοξοι; Ότι δεν πρόκειται να πάρουν ούτε ευρώ. Φαίνεται ότι η κυβέρνηση κερδίζει όσο χρόνο μπορεί ώστε να έχει ετοιμάσει τα "αντίμετρα" στην απόφαση του ΣτΕ... 

Τα οποία θα ακυρώνουν οποιοδήποτε οικονομικό κέρδος για τους αξιωμα­τικούς. Υπάρχει και το προηγούμενο της Πορτογαλίας που θυμίζουμε ότι πήραν τους "παλιούς" μι­σθούς ένα μήνα και μετά μπήκαν σε νέο μισθολόγιο. Αυτό μπορεί να είναι δύσκολο να συμβεί εδώ αλλά το ΓΕΕΘΑ δουλεύει εδώ και μήνες τα "αντίμετρα". Πάντα χρήσιμος ο Κωσταράκος. Θυμίζουμε ότι με βάση όσα έχουν διαρρεύσει οι μισθοί των στρατιω­τικών θα πρέπει να επιστρέψουν στα επίπεδα του καλοκαιριού του 2012. 

(KONTRA NEWS-04/06/2014) 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger