Αρχική » » Προκλητική αποστρατεία

Προκλητική αποστρατεία


Ο ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ Μ. Παπαδάκης έχει πολλά προσόντα κι ένα μει­ονέκτημα. Τέλειωσε πρώτος στην τάξη του, πήρε και πτυχίο από το Πολυτεχνείο και γρήγορα, λόγω των ικανοτήτων του, αναρριχήθηκε στην ιεραρχία και του ανατέθηκαν κρίσιμα πόστα, όπως η Διεύθυνση Εξοπλισμών. Είχε όμως κι ένα «μειονέκτημα», ήταν... τίμιος και χάλασε τη δουλειά του Π. Καμμένου με τα όπλα στη Σ. Αραβία. Τι κι αν στη θέση αυτή τον είχε τοποθετήσει πριν από λίγους μήνες ο... ίδιος ο ΥΕΘΑ, αυτός ο κατά κοινή ομολογία άξιος και ικανότατος αξιωματικός αποστρατεύτηκε! 

Προφανώς δεν του συγχωρέθηκε ότι χάλασε τη δουλειά, αλλά ήταν και ο μόνος που πρόλαβε να καταθέσει στην Εισαγγελία Διαφθοράς, πριν η δικογραφία για την απόπειρα πώλησης όπλων στη Σ. Αραβία διαβιβαστεί στη Βουλή, όπου εκκρεμεί η συγκρότηση Προανακριτικής Επιτροπής για τον Π. Καμμένο. Είναι άγνωστο ακόμα ποια θα είναι η εξέλιξη της υπόθεσης. Ωστόσο, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ. δεν μπόρεσε να κρύψει την εκδικητικότητά της. Κατάφερε όμως να... απελευθερώσει τον ταξίαρχο Παπαδάκη, ώστε να βοηθήσει χωρίς ενδοιασμούς στην αποκάλυψη της αλήθειας... 

(ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ-05/03/2018)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger