Αρχική » » Η διάσωση του στρατιώτη... Πάνου

Η διάσωση του στρατιώτη... Πάνου


Πόσες πιθανότητες λέτε ότι έχει ο Πάνος Καμμένος να συντρίψει τις σε βάρος του πιθανότητες να ξαναβρεθεί στη Βουλή όταν ο Αλέξης Τσίπρας αποφασίσει να ανοίξει την «έξοδο κινδύνου»; 

Μεγάλο άγχος επικρατεί στο στρατό­πεδο των... ΑΝΕΛ, με τον πρόεδρο Πάνο Καμμένο να αναζητεί εναγω­νίως ασφαλείς ενδείξεις και διαβε­βαιώσεις σχετικά με τις προθέσεις του Αλέξη Τσίπρα για τον χρόνο και την αφορμή για την προσφυγή στις κάλπες Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ βλέπει τα εκλογικά σημάδια και φέρεται να έχει κηρύξει... επιστράτευση, διαπιστώνοντας ότι βρίσκεται σε εξέλιξη ένα μπαράζ επικοινωνιακό με προσλήψεις, παροχές και υποσχέσεις προς όλους. Αισθάνεται τον κλοιό να... σφίγγει σε βάρος των ΑΝ.ΕΛ και αναζητεί σανίδα σωτηρίας, αφού όλες οι δημοσκοπήσεις φέρουν τον ίδιο και το κόμμα του εκτός Βουλής. 

Και μπορεί να κατάφερε δύο φορές να τις διαψεύσει. η τρίτη φορά θα είναι δύσκολη, ίσως και ακα­τόρθωτη, αφού και μνημόνια έχει ψηφίσει και παραμένει σε μια κυβέρνηση που επιδιώκει να καταστρατηγήσει ακόμη και τη μεταξύ τους συμφωνία που αφορά τα εθνικά θέμα­τα, όπως για παράδειγμα την ονομασία των Σκοπίων. Η επανεμφάνισή του έπειτα από μακρά περίοδο αφωνίας και οι τόνοι που χρησιμοποιεί δείχνουν πως επιδιώκει να επαναφέρει στο προσκήνιο τις θέσεις που οδήγησαν το κόμμα του στη Βουλή. Το ζήτημα που έχει προκύψει πλέον για τον στρατιώτη... Πάνο είναι αν θα προλάβει να οργανώσει τη... διάσωσή του. 

(ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ-27/03/2018)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger