Αρχική » » «Οθωμανική» η Κρήτη και ο Μινωϊκός πολιτισμός

«Οθωμανική» η Κρήτη και ο Μινωϊκός πολιτισμός


Θρασύτατη συμπαιγνία τουριστικών πρακτόρων και ξεναγών 

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος με την Ελληνική Αυγή για την Κρήτη, Γεώργιος Σπυρόπουλος, σε ραδιοφωνική του συνέ­ντευξη στον Κρήτη fm, μίλησε για την παρέμβαση του σχετικά με την στάση της Τουρκίας όσον αφορά τον τομέα του τουρισμού. Όπως δήλωσε «τελευταία έχει δημιουργηθεί στην Περιφέρεια Κρή­της ένα πρόγραμμα χειμερινού τουρι­σμού το οποίο αποτελείται από τουρίστες από κάποιες Ευρωπαϊκές χώρες. Με το θέμα αυτό ασχολούνται κάποια Ελληνι­κά τουριστικά γραφεία, όσον αφορά όμως το εξωτερικό, αυτά συνεργάζονται με κάποια τουριστικά γραφεία που είναι τουρκικών συμφερόντων. 

Σύμφωνα με καταγγελίες, οι Τούρκοι «ξεναγοί» που τους ξεναγούν σε ιστορι­κά σημεία του νησιού, αναφέρονται πε­ρί Οθωμανικής αυτοκρατορίας τονίζο­ντας ότι η Κρήτη είναι ένα κομμάτι της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, ψευδολογώντας εντελώς προπαγανδιστικά, ότι ο Μινωικός πολιτισμός είναι ένας προ­αιώνιος τούρκικος πολιτισμός! Αλήθεια βάσει ποιου νόμου επιτρέπεται Τούρκοι «ξεναγοί» να ξεναγούν τουρίστες στην Κρήτη; Εμείς, αφού τα παρουσιάσουμε όλα αυτά ως ερώτηση, μετά θα πάμε τα στοιχεία που έχουμε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηρακλείου και κατόπιν αυ­τά θα παραδοθούν στην κοινοβουλευτι­κή ομάδα της Χρυσής Αυγής για να πα­ρουσιαστούν στο Ελληνικό κοινοβού­λιο. Επίσης οι τουρίστες οδηγούνται για ψώνια σε τρία συγκεκριμένα μαγαζιά που είναι μεγάλα πολυεμπορικά κέντρα τουρκικών συμφερόντων με τούρκικα προϊόντα! Πρόκειται λοιπόν για ένα σχέ­διο πολύ καλά στημένο». Κλείνοντας την συνέντευξή του ο κ. Σπυρόπουλος τόνισε ότι: «οι Τούρκοι πρέπει να παίρ­νουν πολύ στα σοβαρά τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας. Αν εμείς γυρίσουμε 100 χρόνια πίσω, αυτούς αν χρειαστεί θα τους γυρίσουμε στις στέπες της Ανατολίας». 

(ΕΜΠΡΟΣ-23/03/2018)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger