Αρχική » » Λάθος οι χειρισμοί της κυβέρνησης για τους δύο στρατιωτικούς, λέει το 51%

Λάθος οι χειρισμοί της κυβέρνησης για τους δύο στρατιωτικούς, λέει το 51%


Σε αντίθεση με την κυβέρνηση που -για ευνόητους λόγους- επιχειρεί να υποβαθμίσει τη σημασία της υπόθεσης, η πλειοψηφία θεωρεί μείζονος σημασίας τη σύλληψη (και κράτηση) των δύο ελλήνων στρατιωτικών στην Τουρκία. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Pulse, το 78% των πολιτών θεωρεί σημα­ντικό και πολύ σημαντικό το θέμα, ενώ την ίδια άποψη έχει το 89% των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας και το 79% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ. Ιδιαίτερα επικριτικοί είναι οι πολίτες όσον αφορά τους έως τώρα χειρισμούς της κυβέρνησης στο συγκεκριμένο ζήτημα. Το 51% έχει αρνητική και μάλλον αρ­νητική γνώμη, ενώ θετική και μάλλον θετική γνώμη έχει μόνο το 32% των ερωτηθέντων. 

(ΤΟ ΠΑΡΟΝ-18/03/2018)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger