Αρχική » » ΑΥΞΗΣΗ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΘΗΤΕΙΑ

ΑΥΞΗΣΗ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΘΗΤΕΙΑ


«Καμία αύξηση της θητείας μέχρι... νεωτέρας» έλεγαν κύκλοι του υπ. Άμυνας, επιβεβαιώνοντας στην ουσία το πρωτοσέλι­δο του «Φιλελεύθερου» ότι η στρατιωτική ηγεσία έχει ζητήσει την αύξηση της θητείας κατά 3 μήνες και η πολιτική ηγεσία το αντιμετωπίζει θετικά. Το μόνο που αυτή τη στιγμή μπλοκάρει τη λήψη της τελικής απόφασης είναι η αντίδραση ορισμένων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, που «θυμούνται» ότι το 2017 είχε καλ­λιεργηθεί κλίμα περαιτέρω μείωσης της θητείας και φοβούνται ζημιά στην εκλογική τους πελατεία. Το Μαξίμου προκρίνει την (βολική) πρόσληψη ΕΠΟΠ. Μόνον που λεφτά δεν υπάρχουν και οι δανειστές είχαν αντιδράσει στις προσλήψεις ΕΠΟΠ, υπο­δεικνύοντας για την κάλυψη των κενών την αύξηση της θητείας. 

(ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ-22/03/2018)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger