Αρχική » , , , , » Αδειάζουν αλλήλους Καμμένος και Χουλιαράκης για τα ειδικά μισθολόγια

Αδειάζουν αλλήλους Καμμένος και Χουλιαράκης για τα ειδικά μισθολόγια


«Εδώ παπάς, εκεί παπάς, που είναι ο παπάς», λέει ένα γνωστό παιχνίδι της τράπουλας, το οποίο μοιάζει να παίζουν μεταξύ τους οι Πάνος Καμμένος και Γιώργος Χουλιαράκης αλλά στη θέση των τραπουλόχαρτων βρίσκονται οι περίφημοι κωδικοί – ισοδύναμα του υπουργείου Εθνικής Αμύνης, προκειμένου να μην εφαρμοστεί από 1η Νοεμβρίου 2017 το διετές πάγωμα των μισθολογικών ωριμάνσεων στα ειδικά μισθολόγια, τους οποίους ο κ. Καμμένος επιμένει ότι έχει αποστείλει στον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών.

Το «αλληλοάδειασμα» των δύο υπουργών είναι τραγελαφικό, αφού πέντε μόλις μέρες μετά τη δήλωση του Γιώργου Χουλιαράκη ότι δεν έχει λάβει ακόμη τις σχετικές προτάσεις του Πάνου Καμμένου, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας διαβεβαίωσε πριν από λίγο την Επιτροπή Άμυνας της Βουλής ότι «ο κ. Χουλιαράκης έχει τους κωδικούς. Είχε πει απλώς ότι δεν έχει το νομοσχέδιο που θα έρθει το Σεπτέμβριο».

Η αναφορά του Πάνου Καμμένου αποτελεί διάψευση της διάψευσης στην οποία είχε προχωρήσει μόλις την περασμένη Παρασκευή ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, ο οποίος απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του Θανάση Δαβάκη από τη ΝΔ είχε πει χαρακτηριστικά:

«Δεν έχει παραλάβει ακόμη το υπουργείο Οικονομικών τις προτάσεις των αρμόδιων υπουργείων για την αναστολή των μισθολογικών προαγωγών του στρατιωτικού προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων για τη διετία 2017-2018 και τα άλλα ειδικά μισθολόγια. Και εγώ έχω ακούσει τον υπουργό (σ.σ. Πάνο Καμμένο) να τοποθετείται με νούμερα, περιμένω», για να προσθέσει ότι τόσο ο κ. Καμμένος όσο και οι υπουργοί Δικαιοσύνης και Παιδείας έχουν χρόνο μέχρι το Σεπτέμβριο για να καταθέσουν τις προτάσεις τους με μέτρα μόνιμου χαρακτήρα.

Πέραν του «αδειάσματος αλλήλων» πάντως και του πινγκ πονγκ των ευθυνών το ερώτημα παραμένει. Υπάρχουν οι περίφημοι κωδικοί;

skai.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger