Αρχική » , , , » Ο Ένας Χειρότερος από τον Άλλον

Ο Ένας Χειρότερος από τον Άλλον


Γράφει ο
Γιώργος Μιχαλόπουλος 

Διαβάζω ένα πικρό, αλλά και τόσο αληθινό σχόλιο στο μπλογκ "Κουρδιστό Πορτοκάλι", το οποίο και σας μεταφέρω αυτούσιο: 

"Τσίπρας-Μητσοτάκης. 0 ένας χειρότερος από τον άλλον. Σαν κοράκια σε στημένο αγώνα. Τροχονόμοι της διαπλοκής. Και ο κύριος Παπαγγελόπουλος, ο υπουργός Δικαιοσύνης να απονέμει βραβεία για την πάταξη της διαφθοράς στην Κολομβία των Βαλκανίων. Όχι, η μεταπολίτευση δεν τελείωσε. Παιδιά της νοσηρής, διεφθαρμένης μεταπολίτευσης είναι ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης. Στα πρόσωπά τους το νοσηρό σύστημα της μεταπολίτευσης αναζητεί τους διασώστες του. Κι αυτοί (όπως και τα στελέχη τους) πρόθυμα και απλόχερα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. 

Ο Τσίπρας καμώνεται πως πολεμά την διαπλοκή, ενώ χτίζει (ή προσπαθεί τουλάχιστο) την δική του. Τους δικούς του ολιγάρχες και βαρόνους. Τόσο ο Τσίπρας, όσο και ο Μητσοτάκης διαπλέκονται ξεδιάντροπα, ξετσίπωτα, δίχως να υπολογίζουν τις συνέπειες για την χώρα τους. Δεν τους ενδιαφέρει. Κι ο Παπαγγελόπουλος να μοιράζει βραβεία για την πάταξη της διαφθοράς στην Κολομβία των Βαλκανίων. Οι άνθρωποι ζουν τον μύθο τους και θεωρούν υποχρέωση τους να μάς κοροϊδέψουν μπροστά στα μάτια μας. Έτσι κι αλλιώς ο λαός φτωχοποιημένος και απογοητευμένος, απλά παρακολουθεί την σύζυγο του Ερντογάν να αγοράζει πανάκριβο τσάι. 

Τουλάχιστον εκεί στη Τουρκία βρέθηκαν πολίτες που σηκώθηκαν από τον καναπέ και στάθηκαν γυμνοί μπροστά στα τανκς. Εδώ αφημένοι και άβουλοι παρακολουθούμε τον Παπαγγελόπουλο να μοιράζει βραβεία για την καταπολέμηση της διαφθοράς. Εντελώς τυχαία τα βραβεία κατά της Διαφθοράς έρχονται μετά τις καταγγελίες του Βγενόπουλου για μερακλήδικες βιβλιοθήκες που του ζητούσε η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου και τους διαλόγους Μαρινάκη-Καραμήτσου για βιβλία. Όλοι τό’ χουν ρίξει στο διάβασμα σ' αυτήν εδώ τη χώρα.

Γι' αυτό σας λέμε, πάμε να φύγουμε από δω... Στην Κολομβία των Βαλκανίων δεν έχει πια ζωή...".

Δυστυχώς η προχθεσινή εμφάνιση στη Βουλή τόσο του "επαναστάτη" Τσίπρα, όσο και του “εξόριστου - αντιστασιακού" Μητσοτάκη, επιβεβαιώνουν πλήρως τις παραπάνω διαπιστώσεις. 

Όσο για τον "κυρίαρχο" ελληνικό λαό, δεν τολμά να στηθεί γυμνός μπροστά στα ''τανκς" της διαφθοράς που πραξικοπηματικά διαφεντεύει τις τύχες της πατρίδας μας, γιατί φρόντισαν να του ξεγυμνώσουν τη ψυχή από οτιδήποτε θύμιζε Ελλάδα και Ορθοδοξία. 

Έτσι είναι αδέλφια, ξεμείναμε από ιδανικά και μας έμειναν τα... δανεικά! 

(ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ-24/07/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger