Αρχική » , , , » Ο Γ. Χουλιαράκης εκθέτει Π. Καμμένο για ειδικά μισθολόγια: Δεν έχει στείλει ισοδύναμα

Ο Γ. Χουλιαράκης εκθέτει Π. Καμμένο για ειδικά μισθολόγια: Δεν έχει στείλει ισοδύναμα


Έκθετο άφησε τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης σχετικά με τα ειδικά μισθολόγια. Παρά τα όσα στη Βουλή είχε πει ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ, ο κ. Χουλιαράκης ξεκαθάρισε ορθά κοφτά ότι το ΥΠΕΘΑ δεν έχει καταθέσει τα δικά του ισοδύναμα. «Τα ισοδύναμα θα πρέπει να αφορούν σε μέτρα μόνιμου χαρακτήρα. Κι εγώ έχω ακούσει τον υπουργό Εθνικής Άμυνας να μιλάει με νούμερα και συγκεκριμένους κωδικούς όμως ακόμα περιμένουμε να μας αποσταλούν», τόνισε απαντώντας σε σχετική ερώτηση στη Βουλή του βουλευτή της ΝΔ, Αθανάσιου Δαβάκη.

Επίσης, ο κ. Χουλιαράκης τόνισε ότι το υπουργείο Οικονομικών δεν είναι αρμόδιο για τις προτάσεις ισοδυνάμων και επανέλαβε ότι ακόμα δεν έχει λάβει από κανέναν υπουργό τα ισοδύναμα προκειμένου να μην παγώσουν τα ειδικά μισθολόγια. Εμφανίστηκε, πάντως, αισιόδοξος ότι θα βρεθούν, κάτι που πρέπει να έχει γίνει μέχρι και το τέλος Σεπτεμβρίου, όπως προβλέπει σχετική τροπολογία. Η απάντηση του κ. Χουλιαράκη ξένισε το στέλεχος της ΝΔ, για να του υπενθυμίσει όλα όσα ο κ. Καμμένος έχει εξαγγείλει από το βήμα της Ολομέλειας. Και εκεί ήρθε το πλήρες άδειασμα του Πάνου Καμμένου, ο οποίος για μια ακόμη φορά «συνελήφθη» ανακόλουθος.

Αλέξανδρος Διαμάντης
liberal.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger