Αρχική » , , , , , , » «Πρόβα» κινητοποιήσεων από τις Ενώσεις των Σωμάτων Ασφαλείας

«Πρόβα» κινητοποιήσεων από τις Ενώσεις των Σωμάτων Ασφαλείας


«ΠΡΟΒΑ τζενεράλε» για τις κινητοποιήσεις που θα ακολουθήσουν, αν δεν συμμορφω­θεί η κυβέρνηση στις αποφάσεις του Συμ­βουλίου της Επικρατείας, χαρακτήρισαν τη χθεσινή διαμαρτυρία τους έξω από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους οι εκπρόσωποι των Ενώσεων των Σωμάτων Ασφαλείας.

Αστυνομικοί, πυροσβέστες και λιμενικοί συγκεντρώθηκαν έξω από το κτίριο, ανάρτησαν πανό και ζήτησαν συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Γιώργο Χουλιαράκη.

Αντιπροσωπία τους συναντήθηκε με τη διευθύντρια του γραφείου του και, όπως έγι­νε γνωστό, το ραντεβού τους με τον κ. Χουλιαράκη θα έχει γίνει έως το τέλος της εβδο­μάδας. Οι ίδιοι, πάντως, προειδοποίησαν ότι οι επόμενες κινητοποιήσεις τους θα είναι ακόμα πιο δυναμικές, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα και να κατασκηνώσουν στα σημεία όπου θα διαμαρτυρηθούν, όπως είχαν κάνει οι καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών.

Σημειώνεται ότι το ΣτΕ, τον περασμέ­νο Μάιο, είχε κρίνει παράνομο και αντισυ­νταγματικό τον νόμο Σταϊκούρα του 2014, με τον οποίο είχε εγκριθεί η αποκατάσταση μό­νο κατά 50% των μισθών που κόπηκαν στο πρώτο Μνημόνιο, ενώ είχε κρίνει αντισυ­νταγματική και την κατάργηση των ειδικών μισθολογίων των στρατιωτικών και των υπηρετούντων στα Σώματα Ασφαλείας.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι υπηρετούντες στα Σώματα Ασφαλείας θα πρέπει να επιστρέψουν στο μισθολογικό καθεστώς του Αυγούστου του 2012, να λάβουν ανα­δρομικά αλλά και τις νόμιμες αυξήσεις που δικαιούνται.

(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-20/10/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger