Αρχική » , , , , » Οι Ένοπλες Δυνάμεις πάλι στα μαύρα! Δύο αυτοκτονίες μέσα σ' ένα βράδυ!

Οι Ένοπλες Δυνάμεις πάλι στα μαύρα! Δύο αυτοκτονίες μέσα σ' ένα βράδυ!


«Σε δημοσίευμα διαβάζαμε: «45χρονος Στρατιωτικός ''βούτηξε'' στο κενό - φορώντας την στο­λή του! Ήταν μόνιμος της Ελληνι­κής Αεροπορίας στην 117 Πτέρυ­γα Μάχης Ανδραβίδας, που έβαλε τέλος στη ζωή του πέφτοντας από την ταράτσα πολυκατοικίας που διέμενε, στην Έξω Αγυιά στην Πάτρα. Γύρισε από την δουλειά του στο διαμέρισμα του στον 3ο όροφο, και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες φορώντας την στολή του, ανέβηκε στην ταράτσα και βούτηξε στο κενό. 0 αυτόχειρας ήταν πατέρας ενώ παιδιού, πληροφορίες αναφέρουν πως αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα.»

Δυστυχώς λίγα λεπτά αρ­γότερα... Και δεύτερη αυτοκτονία! Απαγχονίστηκε Κελευστής! Ήταν πατέ­ρας δυο παιδιών. Πρώτα έγινε γνωστή η αυτοκτονία του 45χρονου αερο­πόρου στην Πάτρα, που έπεσε στο κενό! Λίγα λεπτά αργότερα η δεύτερη τραγική είδηση της αυτοκτονίας ενός Κελευστή του ΠΝ, ο οποίος απαγχονίστηκε! Ο Κελευστής βρέθηκε απαγχονισμένος σε πάρκο του Μοσχά­του που βρίσκεται πολύ κοντά στο σπίτι του! 0 θεός να τους συγχωρέσει και να δώσει δύναμη στις πονεμένες και δυστυχισμένες οικογένειες τους. Κύριε Καμμένε, αυτοί οι άνθρωποι των 800-1000 ευρώ καθημερινά αγω­νίζονται για το καλό της Πατρίδας... Πρέπει να είστε εσύ και η κυβέρνηση σου υπερήφανοι για τα κατορθώματα σας... Εύγε!»

Αναγνώστης
(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-24/10/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger