Αρχική » , » (ΝΤΟΝΑΛΝΤ) ΓΑΠ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΑΠΑΚΙ!

(ΝΤΟΝΑΛΝΤ) ΓΑΠ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΑΠΑΚΙ!

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου στο Συνέδριο των Πρασίνων στο Κίελο με το πράσινο παπάκι. 

ΑΦΟΥ τρέλανε τους Έλληνες με τα... πρά­σινα άλογα (χωρίς λογική), τόσο προεκλο­γικά με το «λεφτά υπάρχουν» όσο και όταν έγινε πρωθυπουργός με τα Μνημόνια και τα κατοχικά μέτρα, στο Κίελο, στο Συνέ­δριο των Πρασίνων, όχι μόνο έκανε την πάπια για τα... έργα και της ημέρες του, αλ­λά την πήρε και στα χέρια του. Ο λόγος για τον Γιώργο Παπανδρέου, που εμφανίστη­κε χαμογελαστός να παίζει με ένα πράσι­νο παπάκι και να πουλάει τρέλα ως «ροκ σταρ», σύμφωνα με το «Spiegel», βγαίνο­ντας με αυτόν τον τρόπο από τα... αριστερά στους Εσωκομματικούς αντιπάλους του. 
0 τέως πρωθυπουργός, μάλιστα, εμφανίζεται έτοιμος να καταθέσει «αριστερόστρο­φη» πλατφόρμα, στην οποία θα τα βάζει με τα συμφέροντα και ης αγορές, που, αφού ης υπηρέτησε πιστά, τις στοχοποιεί για να δι­καιολογήσει τα μέτρα που έλαβε τα δυο χρό­νια που είναι στην κυβέρνηση. 
Τόσο με την εμφάνισή του στο Συνέ­δριο των Πρασίνων όσο και σε συνέντευξή του στο «Spiegel» ο τέως πρωθυπουρ­γός «ντύνει» τις θέσεις του με ισχυρές δό­σεις αριστερής φρασεολογίας λέγοντας: «Υπήρχε τρομερή πίεση των αγορών. Δεν μπορούν βέβαια οι κυβερνήσεις να σύρο­νται από τις αποφάσεις των αγορών μέ­ρα τη μέρα, ώρα την ώρα. Οι αγορές δεν δίνουν στις κυβερνήσεις τον χρόνο που απαιτούν οι δημοκρατικοί θεσμοί».
0 πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, στην ερώ­τηση αν αντιμετωπίζει πράγματι αυστηρά τους λομπίστες και τα ισχυρά συνδικάτα που παραλύουν τη χώρα με γενικές απερ­γίες, απαντά: «θεέ μου, τα επιμέρους συμ­φέροντα στην Ελλάδα είναι μεγάλα. Εγώ είμαι υπέρ της συνεργασίας με τα συνδι­κάτα». 0 κ. Παπανδρέου επιβεβαίωσε ότι συνεχίζει να ζει τον μύθο του, υποστηρί­ζοντας ότι «δεν έγινε ικέτης, αλλά διατή­ρησε το αγωνιστικό πνεύμα του», παρόλο που έκανε και ο ίδιος λάθη, ενώ επιτέθηκε σε Γαλλία και Γερμανία, που πρώτες παρα­βίασαν το Σύμφωνο Σταθερότητας. 

Ο... σοφός «γιατρός» 

Σε σχέση με τη θέση της χώρας μας στην ευρωζώνη, παρομοίασε την Ελλάδα με ασθενή τον οποίο η ευρωζώνη θα μπο­ρούσε να τον συμβουλεύσει να αυτοκτο­νήσει ή να τον βοηθήσει, καθώς ο ιός του έχει εξαπλωθεί και σε άλλες χώρες. 
Συνεχίζοντας το παραλήρημά του ισχυρίζεται ότι «τις τελευταίες εβδομά­δες πιάσαμε ορισμένους φοροφυγάδες οι οποίοι είχαν με το μέρος τους είτε το χρήμα είτε την εξουσία ή τα ΜΜΕ και κατά­φερναν να εξαπατούν το σύστημα. Κατα­σχέσαμε παράνομα ακίνητα (σ.σ.: ποια;) και συλλάβαμε μόνο την περασμένη εβδο­μάδα περισσότερα από δέκα άτομα μεγά­λης επιρροής». 
Αναφερόμενο το «Spiegel» στην εμ­φάνιση του τέως πρωθυπουργού στο Συ­νέδριο των Πρασίνων επισήμανε ότι «ο Παπανδρέου προσδίδει γκλάμουρ στους Πράσινους και ήταν ο σταρ της βραδιάς, αφού φρόντισε να κολακέψει τους οικο­δεσπότες του μιλώντας για "πράσινη επα­νάσταση" και για "δημοκρατικό έλλειμμα στην Ευρώπη"». 

ΝΙΚΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΓΛΟΥ 
(ΕΦ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-28/11/2011) 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger