Αρχική » » Κάντε την Τόσκα παξιμάδι

Κάντε την Τόσκα παξιμάδι



  
Εσύ δεν πας Μέγαρο και θα μείνεις με τον παίδαρο;

Ο κ. Αδωνις Γεωργιάδης (αυτή την εβδομάδα είναι βουλευτής της Ν.Δ.) έχει γίνει γνωστός στο πανελλήνιο και με την προσφώνηση «Μπουμπούκος». Η στήλη «Μπα?», με την οποία μας χωρίζει μια γραφιστική μεσοτοιχία, τον έχει προσφυώς αποκαλέσει «βουβουζέλα του Μνημονίου», κάτι το οποίο του ταιριάζει περισσότερο...

Ελεγε, λοιπόν, ο μνημονιακώς βουβουζελίζων κ. Γεωργιάδης χθες στην τηλεόραση του Σκάι με ύφος σχεδόν απελπισμένο για την ανυπαρξία χρημάτων στα δημόσια ταμεία: «Το θέμα του επιδόματος των αστυνομικών. Με ενδιέφερε πάρα πολύ και έλεγα δεν μπορεί να περικοπεί. Κάποια στιγμή μετά από πολύ μεγάλη πίεση -έλεγα στον κ. Σταϊκούρα “σε παρακαλώ πολύ, Χρήστο, βρες μου μια λύση”- με μεγάλη χαρά μού είπε ότι βρήκαμε 5.000.000 γι’ αυτά τα επιδόματα. Μα για φαντάσου τώρα! Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών αυτής της χώρας θεωρεί επιτυχία ότι βρήκε 5.000.000! Λοιπόν, καταλαβαίνετε σε ποιο σημείο είναι τα δημόσια οικονομικά αυτής της χώρας; Δεν μπορούμε να βρούμε 5.000.000». Αξιοπερίεργο πρώτο: Ο κ. Γεωργιάδης, δίχως να έχει υπουργικά καθήκοντα, έδινε «οδηγίες» στον κ. Σταϊκούρα να βρει λύση για τα επιδόματα των αστυνομικών.


Πάτε Μέγαρο!

Αξιοπερίεργο δεύτερο: Ενα τάλαρο εκατομμύρια με το ζόρι βρήκε ο Σταϊκούρας για τα επιδόματα των αστυνομικών. Κι ο ίδιος γύρισε ανάποδα τις τσέπες του επειδή οι βουβουζέλες της ευαισθησίας κλώνισαν τα τείχη της δημοσιονομικής Ιεριχούς. Και χάλασε ο κόσμος ολάκερος γι’ αυτό το ρημάδι το τάλαρο, αλλά... αλλά... Κάτι ξεχάσανε. Ολοι! Η στήλη «Περί Πωλητικής» θυμήθηκε κάτι, το οποίο υπερηφάνως παρουσιάζει σε Αδωνι Γεωργιάδη, Χρήστο Σταϊκούρα, Μπαράκ Ομπάμα και Σουλεϊμάν Μεγαλοπρεπή: Εντοπίσαμε περίπου 95.000.000 ευρώ (μαζί με το τάλαρο του Σταϊκούρα γίνονται 100), τα οποία χάρισε το κράτος στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών! Αυτό έγινε εφικτό λόγω μίας απόφασης του τενίστα Αλογοσκούφη το 2007, την οποία μεταμφίεσε σε ΦΕΚ ο ΓΑΠ (με συναίνεση της Ν.Δ.) το 2011. Το Μέγαρο είχε πάρει δάνειο, εγγυητής μπήκε το κράτος και ο μπατίρης κάτοικος Γαύδου πληρώνει κερατιάτικα για να ακούει η κυρά ντουντού και κάθε μάγκας μπιζιμπόντης Πουτσίνι, Βάγκνερ, Μότσαρτ και Νταλάρα πριν πάνε αλά μπρατσέτα να τα σκάσουν γαρδένιες στον Καμπουρίδη! Κάντε την Τόσκα σας παξιμάδι να πληρώσετε τον φόρο και να πηγαίνετε συχνά Μέγαρο για να κάνετε απόσβεση... Χα χα χα και ταρατατζούμ!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΚΟΣ
(ΕΦ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-02/10/2012)

1 σχόλια:

  1. Σε οικονομικές δυσκολίες; Θέλετε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση; Αυτή η εταιρεία δανείων ιδρύθηκε οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε όλο τον κόσμο με μοναδικό σκοπό να βοηθήσει τους φτωχούς και τους ανθρώπους με οικονομικές δυσκολίες της ζωής. Εάν θέλετε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο, επικοινωνήστε μαζί μας με τα παρακάτω στοιχεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: inforamzanloan@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger