Αρχική » , , , , » Τρέχει και δεν φτάνει ο Καμμένος

Τρέχει και δεν φτάνει ο Καμμένος


Μπορεί n ελληνική κυβέρνηση να δείχνει ψυχραιμία στην ευθεία πρόκληση του Τούρκου προέδρου, Ταγίπ Ερντογάν κατά της Συνθήκης της Λωζάννης, ωστόσο ο Πάνος Καμμένος προσέχει για να έχει. Από την περασμένη Πέμπτη, οπότε και ο Ερντογάν με ομιλία του χαρακτήρισε «ήττα για την Τουρκία» τη Συνθήκη της Λω­ζάννης και αναφέρθηκε σε νησιά που ανήκουν στην Ελλάδα, αν και είναι πιο κοντά στην Τουρκία, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας έχει «τεντώσει» όλα τα στρατόπεδα στο Αιγαίο! 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πάνος Καμμένος έχει δώσει εντολή να είναι σε μόνιμη επιφυλακή κάθε στρατόπεδο σε κάθε νησί του Αρχιπελάγους, ενώ σκέφτεται σοβαρά να αυξήσει την δυναμικότητα ορισμένων στρατοπέδων, στέλνο­ντας στελέχη και φαντάρους που τώρα υπηρετούν σε στρατόπεδα της ηπειρωτικής χώρας.

(ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ-02/10/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger