Βολές κατά Καμμένου


Λάβρος ο Θανάσης Δαβάκης, βουλευτής Λακωνίας της ΝΔ, κατά του υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου. Σημείο τρι­βής; Το μισθολογικό των στρα­τιωτικών! "Είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω για τα στε­λέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που τιμούν το εθνόσημο" μας είπε ο κ. Δαβάκης, ο οποίος κα­τηγόρησε τον κ. Καμμένο πως "με ψεύδη και δήθεν άκαρπες προσπάθειες ο ίδιος και το κόμμα του προσπαθούν να α­ποκομίσουν επικοινωνιακά και ψηφοθηρικά οφέλη".

Ο βουλευτής Λακωνίας υπο­στήριξε με έμφαση ότι, τελικά, ''Τα στελέχη των Ενόπλων Δυ­νάμεων θα πρέπει να λαμβά­νουν περισσότερο υπόψη τα λεγόμενα του κ. Χουλιαράκη και όχι του Υ­πουργού Άμυνας".

(ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ-06/10/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger