Αρχική » , , , , , , » «Ψαλίδι» στα αναδρομικά στρατιωτικών - ενστόλων, ειδικών μισθολογίων

«Ψαλίδι» στα αναδρομικά στρατιωτικών - ενστόλων, ειδικών μισθολογίων


Τι επιστροφές θα λάβουν τον Νοέμβριο στρατιωτικοί-ένστολοι από τις παράνομες περικοπές

Την εφάπαξ καταβολή αναδρομικών συνολικού ύψους 800 εκατ. ευρώ σε εκατοντάδες χιλιάδες εν ενεργεία λειτουργούς του Δημοσίου προβλέπει νομοθετική ρύθμιση που θα κατατεθεί στη Βουλή εντός των προσεχών εβδομάδων και θα τεθεί σε εφαρμογή το αργότερο έως το τέλος Νοεμβρίου.

Με τη ρύθμιση αυτή η κυβέρνηση θα ισχυριστεί ότι προχωρεί στην αποκατάσταση των αποδοχών εκατοντάδων χιλιάδων λειτουργών του Δημοσίου εφαρμόζοντας τα όσα ορίζουν οι αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας με τις οποίες έχουν κριθεί αντισυνταγματικές οι περικοπές που επιβλήθηκαν με το νόμο 4093/2012 από την 1η-8-2012 σε βασικούς μισθούς και επιδόματα που καταβάλλονταν βάσει ειδικών μισθολογίων. Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τα αναδρομικά που θα καταβάλει η κυβέρνηση περιορίζονται τελικά μόνο στην περίοδο από την 1η-8-2012 έως την 31η-12-2016 για τους στρατιωτικούς - ενστόλους, ενώ και για τις υπόλοιπες κατηγορίες εν ενεργεία λειτουργών του Δημοσίου περιορίζονται σε ακόμη πιο μικρότερες περιόδους, οι οποίες σε όλες τις περιπτώσεις έχουν καταληκτική ημερομηνία την 31η-12-2016.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger