Αρχική » » Η μαύρη BMW που σπέρνει τον τρόμο στο Βερολίνο!

Η μαύρη BMW που σπέρνει τον τρόμο στο Βερολίνο!













Τους πιάνει πανικός, όταν τη βλέπουν! 

Μία πανάκριβη μαύρη BMW τρομοκρατεί τους Τούρκους, που ζουν και εργάζονται στο Βερο­λίνο. Τούρκοι που τη βλέπουν ξαφνικά στον δρόμο, αλλάζουν πεζοδρόμιο, κλείνονται στα σπίτια τους ή μπαίνουν άρον άρον σε καταστήματα. «Polis Ozel Harekat», αναγράφει πάνω το συγκεκριμένο όχημα. Είναι το όνομα της μυστικής αστυνομίας του Ερντογάν, που στην Τουρ­κία συλλαμβάνει δημοσιογράφους, Γκιουλενιστές αλλά και τρομοκράτες. Το βαθύ χέρι του Τούρκου προέδρου έχει φτάσει μέχρι τη γερμανική πρωτεύουσα, με σκοπό να: «τρομοκρατήσει και να προκαλέσει φόβο στους τουρ­κικής καταγωγής πολίτες», λέει ο Τούρκος βουλευτής τού κρατιδίου του Βερολίνου, Hakan Tas. Η Εισαγγελία του Βερολίνου αναφέρει: «τα χέρια μας για την ώρα είναι δεμένα, μόνον όταν το συγκεκριμένο όχημα θα φέρει πάνω του τον μπλε φάρο της Αστυνομίας θα μπορέσουμε να δράσουμε». Δαιμόνιος ο Ερντογάν... Νομίζω, σε αυτό, πρέπει να συμφωνήσουμε όλοι. 

(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-12/10/2018)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger