Αρχική » » Περί ολικής σαχλαμάρας

Περί ολικής σαχλαμάρας













AΝ ΜΗ τι άλλο, οι διάφορες συλλογικότητες (όρος κι αυτός!) εμπλουτίζουν το -πτωχό πλην τί­μιο- λεξιλόγιό μας. Εξηγούμαι: Τις «αναρχικές συλλογικότητες», συντρόφισσες και σύντροφοι, τις γνωρίζετε; Μάλλον όχι. Ακριβώς αυτές, λοιπόν, πέταξαν προ ημε­ρών μερικά τρικάκια έξω από το ΥΕΘΑ, τα οποία έγραφαν: 

«Αλληλεγγύη στους ολικούς αρνητές στράτευσης». Έσκυψα (πόναγε και η μέση μου) και πήρα ένα για να το μελετήσω στο σπίτι. Όλο δύσκολα μας βάζουν οι σύ­ντροφοι. 

Τι θα πει «ολικός»; Υπάρχουν και μισοί αρνητές; Δηλαδή, αυ­τοί που θα πηγαίνουν στο στρα­τόπεδο Δευτέρα - Τετάρτη - Πα­ρασκευή; Κάτι σαν τον «πολλά βαρύ και όχι» καφέ; Σύντροφοι, έτσι που τα λέτε είναι δύσκολο να σας παρακολουθήσουμε και χά­νετε και το... δίκιο σας. Μάλλον θα πρέπει να παρακολουθήσουμε μαθήματα στο φροντιστήριο του Ρουβίκωνα, στη Φιλοσοφική Σχολή. Καθαρές δουλειές. 

Χρήστος Μπολώσης- (ΡΙΠΕΣ)
(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-24/10/2018)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger