Αρχική » » «Πόρτα» Μητσοτάκη σε Κωσταράκο, που ονειρεύεται Επικρατείας και ΥΠΕΘΑ

«Πόρτα» Μητσοτάκη σε Κωσταράκο, που ονειρεύεται Επικρατείας και ΥΠΕΘΑ


«ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ μια καλύτερη Ελλάδα, περήφανη και ισχυρή». Έτσι κλείνει το αποχαιρετιστήριο μήνυμά του ο απόστρατος στρατηγός Μιχάλης Κωσταράκος. Ένα μήνυμα πολιτικό και copy paste του κεντρικού μηνύματος της Νέας Δημοκρατίας. Καθόλου τυχαίο, καθώς ο ίδιος επιθυμεί σφοδρά να είναι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενώ αυτο-εμφανίζεται ως σίγουρος υφυπουργός Εθνικής Άμυνας. 

Δυστυχώς για τον ίδιο, τίποτε από αυτά τα δύο που ονειρεύεται δεν μοιάζει ότι θα συμβεί. Σύμ­φωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «κυριακάτικης δημοκρατίας», ο στρατηγός Κωσταράκος, που τώρα θυμήθηκε τη Νέα Δημοκρατία, δεν φαίνεται ότι τυγχάνει της αποδοχής του προέ­δρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Και δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς όταν φέρεται ότι αυτός έπεισε τον Νοέμβριο του 2011 τον τότε υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Μπεγλίτη να αποστρατεύσει τους αρχηγούς ΓΕΕΘΑ, ΓΕΣ, ΓΕΝ και ΓΕΑ μέσα σε ένα βράδυ. Δήθεν γιατί υπήρχαν πληροφορίες για... πραξικόπημα, ο κ. Κωσταράκος είχε καταφέρει ως διοικητής του Γ' Σώματος Στρατού να έρθει κοντά στον προκάτοχο του κ. Μπεγλίτη Βαγγέλη Βενιζέλο και έτσι ταυτίστηκε με το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου. 

Λίγους μήνες αργότερα, τον Οκτώβριο του 2012, ευθυγραμμισμένος πλέον με την κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά, εμφανίζεται στα σκαλοπάτια του κτιρίου του ΓΕΕΘΑ με ντουντούκα να απειλεί εργαζομένους των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά που είχαν καταφέρει και είχαν μπει στο προαύλιο του ΥΠΕΘΑ. 

Εργαζομένους που ζητούσαν να πληρωθούν και αγωνιούσαν για τη δουλειά τους. Στη συνέχεια, και μετά την αλλαγή της κυβέρνησης, εμφανίστηκε να υποδέχεται με ιδιαίτερη θέρμη τον νέο ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο. Και, τέλος, αποχώρησε προς τας Ευρώπας... 

Τα δεδομένα αυτά σε συνάρ­τηση με το γεγονός ότι δεν τυγχά­νει της αποδοχής των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων οδήγη­σαν τον κ. Μητσοτάκη να του κόψει την όρεξη και τα σχέδια για την πολιτική. Κάτι που επιθυμούσε ο στρατηγός, ο οποίος αποκαλείται και στρατηγός-τwitter λόγω της εντυπωσιακής χρήσης που έκανε στο σύγχρονο εργαλείο επικοινωνίας, μέσα από την ασφάλεια που προσφέρει το ψηφοδέλτιο Επικρατείας. 

(ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-18/11/2018)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger