Αρχική » » ΨΩΜΙ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΒΙΝΤΕΟΚΩΜΩΔΙΑ

ΨΩΜΙ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΒΙΝΤΕΟΚΩΜΩΔΙΑ


Ο εορτασμός του Πολυτεχνείου πρέπει να είναι το πιο ακριβοπληρωμένο ανέκδοτο όλων των εποχών (μετά την πασοκάρα, βέβαια)

Mια υπόθεση που ξεκινά και τελειώνει στην Αριστερά δεν θα μπορούσε παρά να αποτελεί κάτι ανάμεσα σε τραγέλαφο, βιντεοκωμωδία και ταινία τρόμου.

Οι αρχιερείς του χρυσού μόσχου της Μεταπολίτευσης νυχτοπορεύονται στη Βασιλίσσης Σοφίας. Κάνα δυο απουσίες μετράμε μόνο. Αλλη θα είναι στο Μονακό, άλλος στην Παγκόσμια Τράπεζα, δουλειές με φούντες. Ομως στην πορεία οι ηγούμενοι και οι λοιποί καθοδηγούμενοι φωνάζουν αντιαμερικανικά συνθήματα. Στην πομπή διακρίνονται εγνωσμένης αξίας καρατερίστες της Αριστεράς (όπως βγαίνουμε) και της κωμωδίας (όπως μπαίνουμε). 

Σκιάχτηκε βρε το παγκόσμιο σύστημα όταν στρέφονται εναντίον του ατομάρες όπως ο Γιάνης με το ένα το ν Βαρουφάκης, ο υπουργός Διαστήματος Παππάς, αγωνιστικοί διορισμοί της ΕΡΤ που επιτεύχθηκαν με αποστολή φαξ και άλλοι πολλοί ισάξιοι κι αντάξιοι τούτης της ιδεολογίας. Κι όλο το τσούρμο κάθε χρόνο πάει καρφί στην αμερικανική πρεσβεία. Δεν είναι λίγοι, όμως, εκείνοι που τον Νοέμβριο βγάζουν τα συκώτια τους αλαλάζοντας αντιαμερικανισμούς και από τον Μάιο αρχίζουν να αγωνιούν αν θα προσκληθούν στην αμερικανική πρεσβεία για τη δεξίωση της 4ης Ιουλίου. 

Σε κάθε περίπτωση δεν είναι προς υποτίμηση η μέθοδος της ακραίας υποτιμήσεως της αισθητικής και της νοημοσύνης των ψηφοφόρων, αφού το κόλπο πιάνει! Κι επειδή συνεχίζει να πιάνει για περισσότερο από 40 χρόνια, κοντεύουμε να φτάσουμε τα 400 δισεκατομμύρια ευρώ χρέος. 

Αν πικραθήκατε με τα λόγια, δείτε τις φωτογραφίες και τα εικαστικά που κοσμούν το παρόν για να ευθυμήσετε.

ΥΓ.: Στην εικόνα Νο 2 η σιδερένια κεφαλή ανήκει στον Τζορτζ Σόρος.

Παναγιώτης Λιάκος
(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-19/11/2018)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger