Αρχική » » Οι Τούρκοι ξεριζώνουν τους τελευταίους Έλληνες

Οι Τούρκοι ξεριζώνουν τους τελευταίους Έλληνες


ΓΚΡΕΜΊΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΣΧΟΛΗ ΣΤΟ ΦΑΝΆΡΙ

Το ύπουλο σχέδιο της Τουρκίας να αφανίσει κάθε ελληνικό ίχνος στην επικράτεια της συνεχίζεται χωρίς κανένα εμπόδιο. Ιστορικά ελληνικά κτίρια μετατρέπονται σε... πολυτελή ξενοδοχεία Τα παραδοσιακά σπίτια που είχαν γίνει αρχαιολογικοί χώροι τα γκρεμίζουν ανενόχλητοι. Το ελληνικό στοιχείο είναι ακόμα αισθητό στη γειτονική χώρα, γεγονός που ενοχλεί τους Τούρκους και θέλουν να το εξαφανίσουν.

Τα ελληνικά παραδοσιακά κτίρια στα ιστορικά χωριά Καλφάς και Μπογάζκιοϊ περιλαμβάνονται ήδη στο σχέδιο ισοπέδωσης ώστε τίποτα να μην έχει ελληνικό άρωμα όπως επίσης και τα χωριά της Μητρόπολης Δερκών. Ακόμη και τα παραδοσιακά κτίρια ελληνικών ιστορικών οικογενειών και δασκάλων της Μεγάλης του Γένους Σχολής στο Φανάρι θα αντικατασταθούν με μεγάλα οικοδομικά συγκροτήματα και ξενοδοχεία. Το σχέδιο είναι σε πλήρη εφαρμογή. Ο δήμος με τον Στρατό ήδη έχουν ξεκινήσει με τις μπουλντόζες να καταστρέφουν σπάνιους αρχαιολογικούς χώρους και παραδοσιακούς οικισμούς. Όλοι οι παραπάνω οικισμοί έχουν τις ρίζες τους στο Βυζάντιο και θυμίζουν την ύπαρξη της Ελλάδας και του Βυζαντίου στην Κωνσταντινούπολη.

Μάλιστα. αν πάρουμε υπόψη ότι η Κωνσταντινούπολη ήταν η πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2010, οι Τούρκοι περίμεναν να περάσει αυτή η χρονιά για να επιτεθούν φέτος σε ό,τι ελληνικό στοιχείο έχει απομείνει στην Κωνσταντινούπολη.

(PRESS TIME 22/01/2011 – Σ.Λ.)



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger