Αρχική » , » Μια έδρα με... απ' όλα

Μια έδρα με... απ' όλα


Aν βγεις στον πηγαιμό για το κυβερνητικό αεροσκάφος, να εύχεσαι να είναι μεγάλη η πτήση και πλούσιο το μενού.

Καταγγελία. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, με μια αχαρακτήριστη απόφαση του, θέτει σε κίνδυνο τη ζωή των Ελλήνων άσων που πιλοτάρουν τα κυβερνητικά αεροσκάφη.
Ακύρωσε διαγωνισμό για το κέτερινγκ (σάμαλι, τοστ, μαντολάτο, σαντουιτσάρα, αστακό, λεμόνι, πορτο­κάλι , κοκακόλι, μαλλί γριάς, χαβιά­ρι) των αεροπλάνων που καβαλάνε... υπουργοί, υφυπουργοί, γυναικόπαιδα κυβερνητικών και ο πρωθυπουργός. Το ποσόν ήτο αστείο: Μόλις 440.000 ευρώ. Αν το μεταφράσεις σε σουβλάκια είναι κατά τι περισσότερα κι από 220.000 τεμάχια (με απ΄ όλα). Χωρίς το αναψυκτικό! Με τη γνωστή λιγούρα που μαστίζει και θερίζει και ορίζει όλους τους λεβέντες και τις λεβέντισσες που ιδροκοπάνε καθημερινά για την Ελλάδα, είναι σχεδόν σίγουρο ότι οι μπροστάρηδες του έθνους θα κολατσίσουν τους πιλότους! Ούτε πηλήκιο δεν θ' απομείνει. 

Φαντάσου Πάγκαλο και Βενιζέλο να ταξιδεύουν παρεούλα για ΗΠΑ ή Κίνα ή Αυστραλία (θεός φυλάξοι) και να μην έχουν μπροστά τους έναν μεζέ για να κόψει την όρε­ξη (έναν ιπποπόταμο στη γάστρα, μια όρκα στη σχάρα). Σε πόση ώρα θα έχουν βάλει τον πιλότο στον φούρνο μικροκυμάτων; Σε 5 λεπτά, σε 10. Άντε το πολύ ν΄αντέξουν μισή ωρίτσα. Μετά.. 

Στου ΚΨΜ το ουζερί 

Για την απορία, η ανακοίνωση του υπουργείου αναφέρει, μεταξύ άλ­λων, τα εξής: «Μόλις περιήλθε σε γνώση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας η προκήρυξη διαγωνισμού της Διοίκησης Αερο­πορικής Υποστήριξης για την παρο­χή υπηρεσιών catering στις πτήσεις των κυβερνητικών αεροσκαφών, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος έδωσε άμεσα εντολή για την ακύρωση της. Από τούδε και στο εξής τις υπηρεσίες αυτές για την υποστήριξη των μετακινήσεων της πολιτειακής και πολι­τική ηγεσίας αναλαμβάνει υπηρεσία της Πολεμικής Αεροπορίας». 

Και η απορία εύλογη. Τι θα τρώ­νε οι διαπρεπείς; Ποιος θα τους μα­γειρεύει; Ο βαριεστημένος καψιμιτζής που βάζει βούλες με μπλάνκο στις αρβύλες του για να δείχνει «πάλιουρας»; Η μήπως θα τους σερβίρουν μόνο βαπορίσιο καφέ κι ένα ετοιματζίδικο κρουασανάκι απ΄αυτό που κάνουν θραύση στους στρατώνες; 

Σε τέτοιο σημείο πτώσεως έχει φτάσει η πατρίς; Να μην μπορεί να εξυπηρετήσει τα εκλεπτυσμένα γούστα των ανθρώπων που έχουν θυσι­άσει τη σιλουέτα τους στον βωμό του εθνικού συμφέροντος; Nα ανακληθεί άμεσα η απόφαση και vα ρεύσει άφθονη η σαμπάνια στα ποτήρια των επιβατών της «διακεκριμένης κυβερ­νητικής θέσης».

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΚΟΣ
(ΕΦ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-06/2/2012)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger