Αρχική » , » Βουλή: Η νύχτα που ο Βενιζέλος έφαγε ό,τι... βρήκε μπροστά του

Βουλή: Η νύχτα που ο Βενιζέλος έφαγε ό,τι... βρήκε μπροστά του

O βουλιμικός αντιπρόεδρος εξαφάνισε σε χρόνο-ρεκόρ φιστίκια και σοκολάτες (που είχε κεράσει ο Π. Καμμένος) ακόμη και... εκλογές 

Άγρια πείνα φαίνεται ότι έχει πιάσει τον (ούτως ή άλλως βουλιμικό) Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος προχθές το βράδυ σε χρό­νο dt «καθάρισε» ένα πιάτο φιστί­κια και μια τεράστια σοκολάτα, ενώ την τελευταία στιγμή οι δημοσιο­γράφοι στη Βουλή έσωσαν από τα χέρια του και ένα κουτί με ...φιλτράκια για τσιγάρα, τα οποία πέρασε για φαγώσιμο. Αργά προχθές το βράδυ, και μετά τον τρικούβερτο κα­βγά με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Ν.Δ. Νίκο Δένδια στην Ολομέλεια, ο κ. Βενιζέλος μετέβη στην αίθουσα των δημοσιο­γράφων για να δώσει διευκρινίσεις για δύο τροπολογίες που θα κατέθετε. Εκεί, ωστόσο, λίγη ώρα νωρί­τερα ο Πάνος Καμμένος είχε στείλει ένα μπουκάλι ουίσκι προκειμένου να κεράσει ένα ποτό τους δημοσιο­γράφους για τα γεννητούρια, αφού λίγες μέρες πριν απέκτησε κορούλα. Αποτέλεσμα ήταν η αίθουσα να εί­ναι γεμάτη και από ξηρούς καρπούς. 

Λαιμαργία 

Τα μάτια του αντιπροέδρου άστρα­ψαν. Προτού καν μιλήσει στους δημοσιογράφους, άπλωσε το χέρι στο πρώτο διαθέσιμο πιατάκι με φιστί­κια. Όταν μάλιστα οι δημοσιογράφοι τού πρόσφεραν και μια σοκολάτα, ο κ. Βενιζέλος έδειξε ότι ξέρει τη... σωστή σειρά, τουλάχιστον στο φα­γητό. «Να τελειώσουμε πρώτα με τα αλμυρά και στο τέλος τα γλυκά» είπε. 
Σε λίγα λεπτά και τα αλμυρά και τα γλυκά είχαν εξαφανιστεί. Ήταν μάλιστα τόση η πείνα, που ο αντι­πρόεδρος άρπαξε και ένα κουτί με φιλτράκια για τσιγάρα ενός δημοσι­ογράφου, το οποίο άνοιξε για να δει τι έχει μέσα. «Όχι αυτό. Είναι φίλ­τρα» του φώναξε έντρομος ο ιδιο­κτήτης και τα φιλτράκια διεσώθη­σαν την τελευταία στιγμή. Το φαγη­τό πάντως άλλαξε εμφανώς τη δι­άθεση του κ. Βενιζέλου, ο οποίος χαλάρωσε και άρχισε να δίνει ειδή­σεις, αφήνοντας την καλύτερη για το τέλος, όταν οι δημοσιογράφοι ρώτη­σαν αν η εξεταστική θα ολοκληρώ­σει τις διαδικασίες της προτού δια­λυθεί η Βουλή για εκλογές. «Γιατί; Πιστεύει κανείς ότι θα διαλυθεί ποτέ αυτή η Βουλή;» είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κι έφυγε γελώντας (αλλά και γνωρίζοντας μάλλον κάτι παραπάνω), αφήνοντας τους δημο­σιογράφους κάγκελο! 

(ΕΦ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-24/2/2012) 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger