Αρχική » » Μετωπική από τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμ. Ασφαλείας!

Μετωπική από τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμ. Ασφαλείας!


Στιγμιότυπο από παλαιότερη κινητοποίηση στελεχών των Εν. Δυνάμεων. 

ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ των αγροτών και των επιστημό­νων που από την περασμέ­νη εβδομάδα βρίσκονται στους δρόμους, αντιδρώντας στο Ασφαλιστικό, απο­φάσισαν να ακολουθήσουν και οι εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας (Αστυνο­μία, Πυροσβεστική, Λιμενι­κό) και των Ενόπλων Δυνά­μεων. Η απόφαση για με­τωπική σύγκρουση με την κυβέρνηση και τον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο ελήφθη την Παρασκευή το βράδυ, κατά τη διάρκεια κοι­νής συνεδρίασης των διοικητικών συμβουλίων των συν­δικαλιστικών οργάνων τους σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών....

Συγκεκριμένα, οι εκπρό­σωποι των ένστολων αποφά­σισαν να προχωρήσουν σε κοινές κινητοποιήσεις κα­θώς και ταυτόχρονη παρου­σία στις κινητοποιήσεις άλ­λων κλάδων και συνδικα­λιστικών οργανώσεων, χω­ρίς ωστόσο να διευκρινίζουν ποιος θα είναι ο ακριβής χρό­νος που θα βγουν στους δρό­μους. Επιπλέον, αποφασίστηκε ομόφωνα η ίδρυση κοινής τριτοβάθμιας συνδικαλι­στικής οργάνωσης, με σκοπό τον αποτελεσματικότερο συ­ντονισμό των δράσεών τους. 

Σε σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά τη συνε­δρίαση, οι ομοσπονδίες των στελεχών των Ενόπλων Δυ­νάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας διευκρινίζουν ότι σε μεταξύ τους διάλογο ο υπουργός Εργασίας απέκλει­σε κάθε ενδεχόμενο εξαίρε­σης των ένστολων από τις αλ­λαγές στο Ασφαλιστικό. 

«Το πατριωτικό μας καθή­κον μας καλεί να βάλουμε τέ­λος στην ανοχή σε πολιτικές που βάζουν ταφόπλακα στη ζωή μας» αναφέρουν χαρακτηριστικά οι συνδικαλιστές, τονίζοντας παράλληλα ότι δεν λησμονούν τις παραδο­χές του κ. Κατρούγκαλου, ως «προνομιούχου» συνομιλη­τή και συμβούλου τους, για το δικαίωμα της απεργίας και της αποχής από δευτερεύοντα καθήκοντα, και καλούν τους εργαζομένους σε αγωνιστική ετοιμότητα. 

(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-25/01/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger