Αρχική » » Καμιά αποζημίωση στα στελέχη ΕΔ. «Βροχή» οι υπερωρίες για τους υπαλλήλους ΥΠΕΘΑ

Καμιά αποζημίωση στα στελέχη ΕΔ. «Βροχή» οι υπερωρίες για τους υπαλλήλους ΥΠΕΘΑ


Το 2015 μόνο για το ΝΙΜΤΣ εγκρίθηκαν 101.904 ώρες

Μπορεί, παρά τις προεκλογικές υποσχέσεις, να μην άνοιξε καν η κουβέντα για το ωράριο των στρατιωτικών, πόσω μάλλον για την αποζημίωση των... υπερωριών στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά οι υπερωρίες πέφτουν... «βροχή» στο πολιτικό προσωπικό του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Όπως προκύπτει από έγγραφα που έχει στην κατοχή του το «Π», για το 2015, μόνο για τους 415... μόνιμους πολιτικούς υπαλλήλους του Νοσηλευτικού Ιδρύματος Μετοχικού Ταμείου Στρατού (ΝΙΜΤΣ) εγκρίθηκαν από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ 101.904 ώρες, που αντιστοιχούν σε 20 ώρες απογευματινής υπερωριακής απασχόλησης για 415 υπάλληλους (σύνολο 99.600 ώρες) και σε 16 ώρες νυχτερινής, Κυριακών και εξαιρέσιμων ημερών για 12 υπαλλήλους (σύνολο 2.304 ώρες). Επίσης, στο ΜΤΣ εγκρίθηκαν 6.720 ώρες που αντιστοιχούν μηνιαίως σε 20 ώρες απογευματινής υπερωριακής απασχόλησης για 28 υπαλλήλους. Το, δε, πάγιο ερώτημα, γιατί δεν μετατάσσονται υπάλληλοι από άλλες υπηρεσίες ή γιατί δεν προσλαμβάνονται άτομα για να καλυφθούν αυτές οι μεγάλες, καθώς φαίνεται, ανάγκες, για άλλη μια φορά παραμένει αναπάντητο.

Σε κάθε περίπτωση, αν και δεν έγινε τίποτα εδώ και οκτώ μήνες, στην περίπτωση που η απελθούσα κυβέρνηση επανεκλεγεί, είτε με κορμό είτε με αυτοδύναμο τον ΣΥΡΙΖΑ, θυμίζουμε πως σύμφωνα με την ΠΟΕΣ έχει δεσμευτεί να τακτοποιηθεί το θέμα του ωραρίου, καθώς και να εναρμονιστεί το ζήτημα των αποζημιώσεων με το μοντέλο που κατ’ αναλογία εφαρμόζεται στα Σώματα Ασφαλείας.

(ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 12/09/2015 – ΚΩΣΤΑΣ ΑΤΤΙΑΣ)
staratalogia.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger