Αρχική » » ΑΛΤ!

ΑΛΤ!


■ ΤΗΝ ηγεσία του "υπουργείου Εθνικής Αμύνης ευχαρίστησαν, με επιστολή τους, οι εργαζόμε­νοι των Ναυπηγείων Ελευ­σίνας. Και δικαίως, αφού οι προσπάθειες για να λυθούν τα προβλήματα τους είναι συνεχείς. Καλό θα ήταν, όμως, η διοίκηση του ναυ­πηγείου να δείξει εμπράκτως συνέπεια προς τις υποχρεώσεις της. Καιρός είναι πια να παραδοθεί στο Ναυ­τικό η πυραυλάκατος «Ρίτσος», που έχει ήδη καθυ­στερήσει οκτώ μήνες. Και παραμένει η αβεβαιότητα για την τύχη ακόμη δύο πλοίων του ίδιου τύπου, για τα οποία τα ναυπηγεία έχουν εισπράξει προκατα­βολή. Μήπως πρέπει και εκεί να εφαρμοστεί λύση τύ­που Σκαραμαγκά; Να τα αναλάβει δηλαδή το ίδιο το Πολεμικό Ναυτικό; 

■ ΤΗΝ προτίμησή του για το πολυβόλο Mag έδειξε ο Νίκος Δένδιας (φωτό), ο οποίος δεν χάνει ...
ευ­καιρία να καταστήσει σαφές προς την ηγεσία του Στρα­τού τη διακαή επιθυμία του να κάνει βολή με το συγκεκριμένο όπλο. Έχοντας δια­τελέσει έφεδρος αξιωματικός του Πεζικού, έχει και γνώση του αντικειμένου και τριβή με τις στρατιωτικές διαδικασίες, πολύ περισσότε­ρη από οποιονδήποτε άλ­λον πολιτικό προϊστάμενο που πέρασε από το υπουρ­γείο Εθνικής Αμύνης. 

■ ΣΤΟ Ελεγκτικό Συ­νέδριο έχουν κολλή­σει οι δύο συμβάσεις του Ελληνικού Στρατού με τα ΕΑΣ. Αφορούν τα πολυβό­λα Minimi και τις διόπτρες νυκτερινής παρατηρήσεως και σκοπεύσεως. Δεν φταί­ει, βέβαια, το Ελεγκτικό Συ­νέδριο, στο οποίο οι σχετι­κοί φάκελοι έφτασαν τε­λευταία στιγμή και υπό τη δαμόκλειο σπάθη της απώλειας της πιστώσεως που πρέπει να εκταμιευτεί πριν βγει ο χρόνος. Και δεν είναι ασήμαντο ποσό. Οι προκα­ταβολές είναι αρκετά εκα­τομμύρια ευρώ και από αυ­τά εξαρτάται η ρευστότητα της εταιρίας. 

(ΚΥΡ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-21/12/2014)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger