Αρχική » , , , , » ΝΑΙ Ή ΟΧΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ;

ΝΑΙ Ή ΟΧΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ;


Τελικά, θα κατασκευάσει ή όχι Καλάσνικοφ η Ελ­λάδα; Κατά τα λεχθέντα του υπουργού Άμυνας στη Βου­λή, υπάρχει, αλλά και δεν υπάρχει συμφωνία με τους Ρώσους. Ενώ ο κ. Π. Καμμέ­νος διαβεβαίωνε ότι «μόλις τελειώσει το εμπάργκο (σ.σ.: προς τη Ρωσία) θα ξεκινήσει η συμπαραγωγή Καλάσνικοφ στην Πάτρα (σ.σ : εργοστάσιο ΕΑΣ, Αίγιο)», παράλληλα ανέφερε ότι «με το που θα αρθούν τα μέτρα (σ.σ.: εμπάργκο) θα προχωρήσουμε στη σύναψη -μάλλον η συμ­φωνία έχει γίνει, το MoU- στην αρχή της παραγωγής». 

Τελικά, υπάρχει συμφωνία ή μόνο MoU (Memorandum of Understanding); Ως γνωστόν, το «μνημόνιο προθέσεων» μπορεί να αλλάξει πολλάκις και σίγουρα δεν μπορεί να θεωρηθεί συμφωνία Τέλος, για ποιο λόγο «βιάστηκε» να δημοσιοποιήσει το θέμα, όταν είναι γνωστό ότι οι Ρώσοι κάνουν τα πάντα για να το κρατήσουν μυστικό;

Θ.Α.
(ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ-02/06/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger