Αρχική » , , , , » Το... αυτογκόλ του Π. Καμμένου

Το... αυτογκόλ του Π. Καμμένου


ΝΑΥΑΓΕΙ το σχέδιο συμπαραγωγής όπλων (Καλάσνικοφ) από την Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (πρώην ΕΒΟ-ΠΥΡΚΑΛ) σε συ­νεργασία με τη ρωσική κρατική εταιρεία Rosoboronexport, το οποίο, σύμφωνα με τους εργαζομένους της, ίσως «έσωζε την παρτίδα» για τη χρεοκοπημένη κρατική βι­ομηχανία, που βρίσκεται εδώ και καιρό στο στόχαστρο των θεσμών, οι οποίοι επιθυμούν το κλείσιμό της. 

Το σχέδιο συμπαραγωγής ήταν έμπνευσης του υπουργού Άμυνας, Π. Καμμένου, και είχε εξαγγελθεί επισήμως από τον ίδιο τον περασμένο Μάιο. Στον έναν χρόνο που μεσολάβησε, οι αρμόδιοι των ΕΑΣ και της ρωσικής κρατικής εταιρείας ολοκλή­ρωσαν τις σχετικές οικονομικές και τεχνικές μελέτες, καταλήγοντας ότι το σχέδιο είναι ρεαλιστικό. Ο ίδιος ο υπουργός, ωστόσο, μιλώντας προ ημερών στην Επιτροπή Εξω­τερικών και Άμυνας της Βουλής, «άδειασε» τον ίδιο του τον εαυτό, ανακαλύπτοντας ότι το σχέδιο δεν μπορεί να υλοποιηθεί όσο διαρκεί το εμπάργκο της Δύσης κατά της Ρωσίας, το οποίο, σημειωτέον, είχε επιβληθεί από το 2014. 

Οι νομικοί, ωστόσο, στους οποίους απευθύνθηκαν οι εργαζόμενοι πιστοποιούν ότι δεν υπάρχει νομικό κώλυμα και πως οι όποιες κυρώσεις έχουν επι­βληθεί δεν έχουν καμιά σχέση με εξαγωγές ή συμπαρα­γωγές.

(ΕΠΕΝΔΥΣΗ _ PLUS-11/06/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger