Αρχική » , , , , , » Παιχνίδια (και) με τους χάρτες

Παιχνίδια (και) με τους χάρτες


ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙ ΡΑΜΑ με φόντο τον αμφιλεγόμενο χάρτη στο γραφείο του Αλβανού πρωθυπουργού.

Μια φωτογραφία από τη χθεσινή συνάντησή του με τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών Ν. Κοτζιά, στην οποία δεσπόζει ένας... περίεργος μεσαιωνικός (;) χάρτης, που καλύπτει μεγάλο μέρος του ελλαδικού χώρου και της Αλβανίας, ανέβασε στο Facebook ο Αλβανός πρωθυπουργός Ε. Ράμα. «Σήμερα στην Αίθουσα των Χαρτών...» έγραψε ο Ράμα, και αξίζει να σημειωθεί ότι τη συγκεκριμένη αίθουσα του πρωθυπουργικού γραφείου έχει επιλέξει ο ίδιος να τη διακοσμήσει αποκλειστικά με αμφιλεγόμενους, όπως του καταλογίζουν, χάρτες της ευρύτερα περιοχής. 

Τι επιδιώκεται με αυτούς τους χάρτες φαίνεται μάλλον από κάποια σχόλια Αλβανών χρηστών του Facebook, οι οποίοι επιδοκιμάζουν τον Ε. Ράμα, επειδή με τους χάρτες στο γραφείο του δείχνει τάχα στους ξένους επισκέπτες του τα πραγματικά όρια της Αλβανίας!

(ΕΘΝΟΣ-08/06/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger