Αρχική » , , , » Συμφιλιωτής ο Καμμένος για να ηρεμήσουν οι ΑΝΕΛ

Συμφιλιωτής ο Καμμένος για να ηρεμήσουν οι ΑΝΕΛ


Σκληρή μάχη, όπως δείχνουν όλες ανεξαιρέτως οι δημοσκοπήσεις, θα δώσουν οι Ανεξάρτη­τοι Έλληνες και στις επόμενες εκλογές προκειμένου να συγκεν­τρώσουν το όριο (3%) εισόδου στο Κοινοβού­λιο. Ως εκ τούτου, δεν αποτέλεσε μεγίστη έκ­πληξη η χείρα συμφι­λίωσης που έτεινε ο Π. Καμμένος όχι μόνο προς τους διαφωνούντες αλλά και προς όσους έχουν ήδη αποχωρήσει από το κόμμα. Εμφανίσθηκε μάλιστα πρόθυμος να συγχωρήσει ακόμη κι εκείνους που του έχουν επι­τεθεί σε προσωπικό επίπεδο!

Αλλαγή -πρόσκαιρη ή όχι, θα φανεί στη πορεία- που, ενδεχομένως αντανακλά την αγωνία του για το μέλλον το δικό του και του κόμματος, καθώς ως κυβερνητικός εταίρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει βάλει την υπο­γραφή του σε σειρά αντιλαϊκών μέτρων, που ως α­ντιπολίτευση αποκήρυσσε μετά βδελυγμίας. «Να ξεχάσουμε όλοι τις διαφορές που μπορεί να είχαμε μέχρι τώρα με κάποιους που ήρθαν, δεν άντεξαν κι έφυγαν», είπε μιλώντας στην πρόσφατη συνεδρία­ση της Εθνικής Συνδιάσκεψης του κόμματος. «Συγ­χωρώ όλους όσοι μέχρι σήμερα μου επιτέθηκαν προσωπικά και τους καλώ πίσω», πρόσθεσε.

Η διάθεση συμφιλίωσης κράτησε ένα μόλις 24ωρο, αφού την επομένη οι ΑΝΕΛ επιτέθηκαν με σφοδρότητα εναντίον του πολιτευτή Τρικάλων Κ. Πατέρα, ο οποίος αποχώρησε από το κόμμα διατυπώνοντας βαρύτατες καταγγελίες σε βάρος του κ. Καμμένου. Η εκπρόσωπος του κόμματος αμφισβή­τησε τη βασιμότητα των καταγγελιών και υποστήρι­ξε ότι ο πραγματικός λόγος που έφυγε είναι διότι δεν του δόθηκε θέση διοικητού σε νοσοκομείο, αν και δεν είχε τα απαιτούμενα προσόντα.

Τι είπε ο πολιτευτής Τρικάλων αποχωρώντας από τους Ανεξάρτητους Έλληνες; Ότι πάνω-κάτω λένε δημόσια ή κατ’ ιδίαν αρκετά στελέχη που είτε απο­χώρησαν ήδη είτε βρίσκονται υπ' ατμόν. Ότι ο κ. Καμμένος «αντί να σκίσει τα Μνημόνια, έφερε τρο­μερά μέτρα για όλους», ότι «δεν αντέδρασε στο κομματικό κράτος που στήνει ο ΣΥΡΙΖΑ», ότι «έκανε το παν για σώσει το πολιτικό του σαρκίο και να είναι στην εξουσία». Απευθυνόμενος προς τον αρχηγό των ΑΝΕΛ, ο κ. Πατέρας είπε χαρακτηριστικά: «Μας πουλήσατε όλους αντί πινακίου φακής...».Όπως όλα δείχνουν, η προσπάθεια συμφιλίωσης που ξεκί­νησε ο κ. Καμμένος θα περάσει διά πυρός και σιδή­ρου και τα αποτελέσματά της θα φανούν στις επόμενες δημοσκοπήσεις, αν όχι στις επόμενες εκλογές.

(ΤΟ ΠΑΡΟΝ-19/06/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger