Αρχική » , , , » Από μικρό και από... Λεβέντη

Από μικρό και από... Λεβέντη


ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της Ένωσης Κε­ντρώων ανέβηκε στο βήμα για να τοποθετηθεί για την περιβόητη τροπολογία της κυβέρνησης που αφορούσε τις off shore εταιρείες και την οποία έφερε -λέει το Μαξίμου- για να κάνει ακόμα πιο αυστη­ρό το πλαίσιο και να μην αφήσει κανέ­να περιθώριο παρερμηνείας. Και ενώ η Νέα Δημοκρατία αποχώρησε, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης ανέλαβε να πει αν όχι τα πράγματα με το όνομά τους, τουλάχιστον με... ονοματε­πώνυμο.

«Είναι φωτογραφική και εκδικητική η τροπολογία», σχολίασε, μεταξύ άλλων, ο κ. Λεβέντης. Μετά όμως άρχισε να... πυροβολεί: «Η διάταξη αυτή που φέρατε είναι φωτογραφική για την οικογένεια Μητσοτάκη. Αυτό δεν έπρεπε να το κά­νετε, σας λέω εγώ που γνωρίζω. Δεν είναι ωραίο να ψηφίζονται στη Βουλή νόμοι εκδικητικοί, εκτός εάν η εκδίκηση είναι ο τρόπος συμπεριφοράς σας. Αυτή είναι η άποψή μου. Εγώ, ξέρετε, την οικογέ­νεια Μητσοτάκη τη θεωρώ υπεύθυνη και για την τραγωδία της Κύπρου και για τη δικτατορία και όλα όσα έγιναν. Ποτέ όμως δεν θα αφήσω τον εαυτό μου να εμφορείται από εκδικητικότητα, να κάνω έναν νόμο για να εξοντώσω μια οικογέ­νεια. Εάν έχετε επιχειρήματα, εξοντώστε την πολιτικά δι’ άλλου τρόπου»...

(ΕΙΔΗΣΗ-04/05/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger